dijous, 16 de maig de 2013

fcbarcelona: celebració o oferiment

La resposta està en la pregunta s'ha dit moltes vegades, i no en el vent damunt d'un autocar descapotable, com cantava Bob Dylan. El Barça, l'equip que té un del millors equips de futbol del món que a més té uns jugadors amb uns valors per emmirallar-s'hi, diu que les anècdotes d'una rua de celebració, són això, detalls que no fan el tot, i que les crítiques al fet de beure alcohol davant d'una afició majoritàriament infantil sobren o són exagerades. Coses de les celebracions, algú ha dit. 

Però la pregunta que han de respondre és: la rua és una celebració dels jugadors o és una ofrena a l'afició que vol veure els seus gladiadors futbolistes de prop? 

Jo crec que és la segona opció i que la celebració amb alcohol que la deixin per una altra estona més oportuna. Perquè els detalls, com bé diuen els bons tècnics de futbol, et fan guanyar o perdre els partits.

6 comentaris:

XeXu ha dit...

Hi estic d'acord. No deixen de ser jugadors de futbol i persones, i tot i que de vegades sembla que mostrin més educació que d'altres, tampoc no són un paradigma com per anar presumint de valors. Però almenys en aquests casos, que no estem parlant d'una situació en calent en la que pots deixar anar un renec o una esbroncada, haurien de mirar de controlar una mica el comportament. L'alegria no calia aconseguir-la amb alcohol aquest cop, que s'ha guanyat la lliga i t'estàs donant un bany de masses.

pons007 ha dit...

Si com a mínim convidessin a una copa a tots els que els van a veure...

rits ha dit...

A mi és que lo de la rúa en si ja no m'agrada. Entenc el canvi de celebració, que sant jaume s'havia quedat petit, xò tanta pompa, buf... realment com un circ, dos-tres hores en un bus per la ciutat per saludar... o beus o mores d'avorriment....

crec que amb una festa al camp nou hi ha suficient. I que després, en privat, facin el que vulguin.

Assumpta ha dit...

Justament, es tracta d'oferir el títol a l'afició i, com a molt, de CELEBRAR JUNTS, però el que està clar que NO és és una celebració privada dels jugadors, per tant s'ha de mirar de tenir un comportament exemplar ;-)

Heu vist avui que maco en MESSI amb el seu nen? ;-)) És súper carinyós!! I l'INIESTA amb la seva nena?... Què macos tots dos!! :-)))

Anònim ha dit...

Thіs is reаlly attention-grabbing, You are an overly professіonаl bloggеr.
I have joіned your rss feed and look foгward
tо looking for more of youг fantastic pοst.
Also, І've shared your web site in my social networks

Have a look at my weblog; payday loans

Assumpta ha dit...

CADENA DE BLOGS PER LA INDEPENDÈNCIA


Hem tingut una idea!

Tal com hi haurà la cadena humana per la independència, també volem fer una “cadena de blogs”. Tots els bloguers que vulguin participar es poden apuntar en el Blog creat expressament per l’esdeveniment (només cal deixar un comentari manifestant la voluntat de participar):

http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/


Al blog, hi ha una pestanya on, per rigorós ordre d'arribada es va apuntant tothom que vol participar en aquesta gran "enllaçada" de blogs “. És aquesta:

http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/p/ordre-dels-enllacos.html

I què hem de fer? La setmana de l’11 de setembre (des del 9 fins al 15) publicarem un post, cadascú al nostre blog, sobre Catalunya (des del punt de vista que vulguem: poètic, reivindicatiu, gastronòmic, imatges...) i, en acabar l’ escrit, posarem una frase tipus "i la cadena continua aquí..." i un enllaç que porti al blog següent a la llista (si jo sóc el 42, doncs el 41 enllaçarà el meu blog i jo enllaçaré el 43)

Ja està, no cal fer res més. Així uns ens anirem enllaçant als altres fins a fer una llarga cadena de blogs per la independència... T'hi apuntes? :-))