diumenge, 16 de març del 2008

seducció

Sobre les estovalles del restaurant on sopàvem hi havia uns versos escrits i estaven al meu costat, i sobre el teu hi havia dibuixada una rosa, hi eres tu. Dins de la copa immòbil el vi es bellugava fent ones amb la música de Bach, fent cercles perfectes al teu voltant. Amb els entrants, amanida de ruca i enciam, de formatge fresc i el gustós pernil que et deixa el paladar com mel, i a punt per empassar aquest glop de vi que et fa pujar el colors. Amb aquests colors que ja no et deixaran d’acompanyar, em tornes a mirar, i em fonc sobre aquesta rajada caçada amb esforç dins d’algun mar esvalotat i perillós. I en aquesta conversa em sento tant a prop teu que se’m fa curta l’espera dels postres, de les boles de gelat de gerds amb reducció de ratafia i dels postres de músic amb el dolç moscatell que el reservo pel final.

7 comentaris:

N ha dit...

Bona descripció... l'únic que jo canviaria seria la música de Bach, al qual no he pogut suportar mai i ha estat la meva creu durant els anys d'estudi. Crec que si estigués sopant i escoltés qualsevol obra de Bach, se m'atragantaria el menjar i hauria de cardar-me l'ampolla sencera de vi d'un sol glop.

Un soparet?

neus ha dit...

la bona cuina és un bon mitjà de seducció i enamorament...

Anònim ha dit...

I tu ens demanes consells de seducció?
Oblida les estratègies i confia en cada vers escrit pels teus sentits.
Em sembla que m'hauré de posar a la cua pel soparet ;)

Striper ha dit...

Suposo que vas disfrutar força del moscatell. No?

Sergi ha dit...

Segur que aquest era el postre?

iruNa ha dit...

Ostres, quanta seducció en les teves paraules!!!! Molt bonic, de veritat!

estrip ha dit...

Nuri, i Mozart et sembla bé? diuen que pels nens va molt bé.

gràcies pel consell, e!

et sembla poc xexu? Vaig escapçar l'escrit però no pel que t'imagines.

i el moscatell mot bo striper.

i merci iruna.

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...