dilluns, 19 de maig del 2008

mapa pirata

He trobat un plànol com els de les pel•lícules de pirates, 50 passes a la dreta, 20 passes a l’esquerra, dos al davant, pujar 5 escalons, i comptar 5 pams de l’alzina surera cap al nord. A prop del punt d’inici hi ha un castell, i la creu està just al costat d’un pou envoltat, sembla, de moltes plantes. Sembla que és al costat del mar que també hi és dibuixat.

Doncs l’he anat a buscar, i enterrat n’hi he trobat un altre que em deia el nom d’un carrer, el número d’una porta, i el dibuix d’un timbre, volen dir que havia de tocar el timbre, suposo. A continuació un ram de flors i una ampolla de vi amb el mapa de l’Empordà dibuixat. A sota, la figura d’un cos femení, envoltat de notes de música que formaven un camí, resseguint-lo fins al final, hi havia una brusa de seda tirada a terra i ja al límit del paper encartonat i marronós el que semblava un llit d’aquells gegants que hi havia als palaus de reis i reines segles enrera. Però no n’estic segur perquè el mapa estava esparracat en aquest tros final. Hi havia un estrip, i algú en deu tenir l’altre part.

14 comentaris:

Sergi ha dit...

Si ho he entès bé, el tresor que busques amb aquest mapa serà dels bons. Espero que actuis amb una mica més de seny que un pirata.

Striper ha dit...

Aquest tipus de tresors sempre volen que posis una mica de la teva imaginació doncs imagina el troçet que falta.

neus ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
neus ha dit...

Això vol dir que si, per exemple l'hagués trobat jo el primer plànol, hauria acabat trobant-te a tu, no?

estrip ha dit...

xexu, que els pirates no actuen amb seny? els d'abans vull dir eh! no els d'ara.

striper, home, prefereixo trobar-lo.

elur, és possible! seeeempre buscant....i de vegades trobant!

Jordi Casanovas ha dit...

i què és més divertit el tresor o el procés per arribar-hi?

fada ha dit...

Jo aniria fins al punt que puguis arribar mapa en mà. Segur que hi trobes la persona que amb l'altra meitat ha arribat fins al mateix lloc que tu. A partir d'aquí ja veuràs si seguiu junts, si li compres el tros de mapa, si us el jugueu, si... I sobretot, explica'ns... fins on puguis! Un petó.

estrip ha dit...

jordi, les dues coses son imprescindibles, em sembla.

fada, molt bé, espero que no sigui perillós.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

he gaudit mentre cercàveu el tresor capità, però sou un canalla....duus el troç que falta ben guardat damunt teu, per que ningú te'l pogui pendre!! posat en guardia cap de trons!!!

Anònim ha dit...

no sé si segueixes senyals per trobar el camí o si camines cap on vols i després busques els senyals que t'hi han portat. a mi m'agrada més la segona via, tot i que si trobes un mapa d'aquesta mena segur que també estaria temptada a seguir-lo. ara bé, segura que no hi hauria un príncep blau esperant-me damunt d'uns d'aquests llits...

estrip ha dit...

per tots els deus i reines de les tempestes, que en son de capsigrany!

DAINA, de fet no sé per on camino. "El caminante hace el camino" deia aquell....
Oh! i això no ho saps.

labruixoleta ha dit...

això em fa pensar que quan les dues parts s'uneixin, ja no hi haurà: l'estrip.

estrip ha dit...

es possible, però per trobar l'altre part necessito, una bruixoleta, una fada, un illa roja, una esperança utòpica, uns batecs, unes nits ben abrigat, algunes històries despullades, una mica de menta fresca, alguna cosa ja vista, alguna crònica mugroniana, un vent que em faci nòmada, un collaret de punxes, una habitació malendreçada, alguns núvols que em segueixin, una mica de plugim constant, etc,etc...

Anònim ha dit...

:))))

i molts somriures al teu costat!

No sé si m'ha agradat més el post, o aquest comentari final!

Petons, guapíssim!!!!

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...