diumenge, 14 de desembre del 2008

senyals

Gràcies a les noves tecnologies tenim antenes per tot tipus de senyals. Però, i els senyals amagats que ens enviem entre nosaltres, les persones? A vegades es possible que no ens n'adonem del que realment ens volen dir, cal estar ben receptius.

14 comentaris:

mar ha dit...

i atents... i escoltar no només amb les orelles, també amb els ulls, amb l'olfacte, amb el gust, amb el tacte i observar i aprendre a captar tot allò que és important, per subtil que sigui...

Striper ha dit...

I les senyañls que ens enviem entre nosaltres acostumen a ser molt interesants.

rits ha dit...

je, je... jo aquesta antena la tinc mal sintonitzada. els senyals sempre els rebo malament o tard.

neus ha dit...

A vegades la subtilesa pot arribar a ser tan fina que el missatge es confon amb un no-res.

Emetre i captar senyals requereix de paciència i temps. Ja en tenim prou d'ambdues coses?

Anònim ha dit...

i tant... si no estem receptius no entenem les coses fins el pas del temps...

iruNa ha dit...

És ben cert, hi ha senyals que no captem o no volem captar. Cal estar receptiu per escoltar certes coses. També és cert que per més que la gent del teu voltant et digui una cosa, fins que no la vegis amb els teus propis ulls, no els faràs cas. Per aquest motiu no m'han agradat mai segons quins consells. Cada persona té el seu propi procés i els seus moments... hi ha moments en què estàs més receptiu i d'altres en què les antenes interpersonals no funcionen.
Un bon post!

Assumpta ha dit...

Per la meva experiència personal, puc dir que hi ha persones que tarden un munt en captar senyals...

Ostres... i si les capten i volen fer veure que no les han captat?

Mare meva, aqui s'obre un munt de possibilitats, eh? :-)

Jordi Casanovas ha dit...

és que de vegades, almenys a mi, ens falla la cobertura.

Sergi ha dit...

El dia que repartien les antenes per captar aquests senyals, jo estava despistat i no me'n va tocar. Algú sap si hi haurà una segona ronda?

labruixoleta ha dit...

aquesta mena d'informació subliminal humana, potser no l'acabem de captar de forma conscient. I en cas que ho fem... saber-la interpretar... Les antenes humanes no són tan objectives com les antenes que es creen gràcies a les noves teconologies. De totes formes, cal estar receptiu, sí.

Núr ha dit...

És que amb tantes antenes i tanta diversitat de senyals la cobertura no va gaire fina i la comunicació és impossible! Per això, les coses clares!

Rokins ha dit...

Aquests són els millors... llegir entre linies és molt divertit....

khalina ha dit...

Tot el tema de comunicació no verbal m'agrada molt

Carme Rosanas ha dit...

Jo trobo que aquests senyals són molt ineressants. I crec que tots tenim la capacitat de rebre'ls (ho dic pel Xexu i els que pensen que no tenen aquestes antenes) però cal connectar-les, les antenes i estar atents. És molt divertit!

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...