dissabte, 22 d’agost del 2009

tonight

Tonight estava amb una cervesa fresca a la mà, davant l’ordinador buscant un habitació d’hotel tonight-tonight, i la més econòmica que he trobat per aquest final de mes surt per uns 300 euros la nit. Tonight he mirat altres dates, i per les tonights següents si fa no fa el mateix. No estava somiant tonight, i he aixecat el colze i he fet un glop més. Després he llegit que el consell de Formentera obliga als xiriguitos de platja a tancar a les 20:00. –Però si encara no és tonight! –he pensat. Ho he tornat a intentar visitant la plana web de l’ajuntament de l’illa tonight, i seguint un enllaç sobre allotjament, però res de res, tot massa car. M’ha fet gràcia però, que almenys els dissabtes i els diumenges hi hagi missa a les vuit i a les nou del vespre, alternativa a les postes de Sol. I es clar no pagaré tants euros tonight, per anar a missa ni que sigui en una illa envoltada de pau i tranquil•litat com diu la benvinguda a la plana. Potser millor que em quedi a casa tonight, mirant anuncis a veure si em recomanen un altre lloc per aquest final d’Agost. –Ja ho sé! Millor que vagi a la marxa nocturna que fan al poble tonight!

11 comentaris:

Cris (V/N) ha dit...

Ostres, estic ja del tunait, del "corazón colgando en tus manos " fins als mateixos, quina saturació, i després a aprofitar la tirada.... pobreta Formentera, de debó, ains, jo Badajoz :)

kweilan ha dit...

He rigut llegint-te!!

òscar ha dit...

jajajajaja.
no intentaràs dir-nos, entre línies i de manera subliminal, que potser estàs fins el capdemunt del tonight formenterenc, oi?
boníssim!!!

Sergi ha dit...

Per culpa del tonight aquest Formentera està impossible, tothom hi ha anat aquest estiu, allò de pau i tranquil·litat no en devia tenir res. S'acabaran carregant l'illa, però que segueixin tonight-tonight...

Joana ha dit...

Com alternativa la noctura et costarà molt menys i veuràs una posta de sol magnífica del teu poble :)

Carme Rosanas ha dit...

Je, je, je... que bo!

estrip ha dit...

gràcies per passar-vos per la meva illa tonight!

Déjà vie ha dit...

m'encantat tonight tonight!!! podries passar la programacio dels pobles amb fsta major q ja porto un dia bcn, potser q em mogui, no? ;)

rits ha dit...

si que s'han fet pesats si amb la cançoneta.
un mes genial per anar a Formentera, al maig.

Assumpta ha dit...

Jajajaja al principi no hi queia però al tercer o quart tonight ja he començat a riure :-))

Potser que n'han fet un gra massa, no? :-)

Núr ha dit...

Fins i tot aquí ha arribat?? Hauríem de presentar una queixa formal perquè les cançons només es poguéssin punxar un nombre limitat de vegades al dia perquè no féssin de les bones cançons, cançons cansines-de-collons! argh!

I al final hi va haver viatget?

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...