dimarts, 17 de novembre del 2009

caganers

Mentre uns fan caganers de personatges de la capital del país veí, altres canvien presumptes alcaldes corruptes per un del seu mateix partit, com si cap d'ells no en tingués la culpa, amb això si que hi han llistes obertes, senyor President. En Quintana treu un disc nou que em recorda un tros a Enric Casasses i una altre a Pau Riba, deu ser influència (no influenza) suposo. La boira del matí no s'aixeca i torno a casa empeltat de la mateixa humitat. Comença la vacunació, vacunaran als caganers també? El segrest del tonyinaire s'ha acabat, atonyinaran als segrestadors? I que curiós, semblen les estadístiques d'en Casanovas: les terminacions més sol·licitades són el 3 el 7 i el 9. Quin Novembre més calorós!

12 comentaris:

Assumpta ha dit...

Mai he posat caganer al meu Pessebre, així que ja poden anar fent que amb mi no hi guanyaran pas...

Saps que he vist a la web de Meteoreus que l'any 1985 el 10 de novembre la temperatura va arribar a la bestiesa de 29 graus??!!

M'han passat un mail-cadena d'aquells que no suporto en que, a sobre, no sé què deia del tonyinaire que no llevaba bandera española y que ahora sí quieren el gobierno de España les ayude... i bla, bla... la meva resposta no ha estat precisament allò que es pot qualificar d'amable.

Bona nit :-))

Carme Rosanas ha dit...

Jo només hi posava l'autèntic i anònim caganer de sempre. Amb mi tampoc faran negoci...

Quin novembre, clar que si només fos el novembre. Hi ha coses que no s'arreglen ni s'arreglarien a cap mes de l'any, ni que fossin 36...

Sergi ha dit...

Quina repassada que has fet a l'actualitat! El títol està més que ben triat. I ja et dic ara que si deixessin fer més estadístiques a en Casanovas, un altre gall cantaria.

Rita ha dit...

Un bon resum de l'actualitat, ben caganera, per cert... :P

Striper ha dit...

Per el veig l'actualitat pòlitica esta molt enmerdada i si llistes obertes ja, no nomes votar tambe elegir.

Clidice ha dit...

al final ... si que en fa de calor, si :)

Les Coses són com Som ha dit...

diuen que ara, pujarà el preu de la tonyina...

estrip ha dit...

Assumpta, aquests del mail si que són uns caganers. No saben que qui paga és l'asseguradora? I el vaixell a més va amb bandera de les Seychelles. Quines coses!

Carme, tradicional com ha de ser!

Xexu, un altre Gall, ara son "Gallitos" els que canten.

Rita, escatològic com mana la tradició catalana!

Striper, emmerdada aquesta és la parula!

Clídice, el fred aquest més s'ha tornat caganer.

instints, ostres això dona tema per una altra teoria...

sànset i utnoa ha dit...

Novembre calorós i curiós. Em quedo amb el tema dels caganers, perquè els tripijocs polítics -corrupteles- fan cagar.

Molt de gust!

*Sànset*

Deric ha dit...

aquest any tenen molts per escollir per fer de caganer

Núr ha dit...

...doncs a mi em falta un caganer al pessebre, amb barretina al cap i pipa a la boca, amb armilla de pell de corder i sense corbata.

Anònim ha dit...

La veritat, el mes és massa calorós pel què em diuen, i la resta de coses es van consumint amb la mateixa calor crec jo.

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...