dilluns, 25 de febrer del 2008

circ

Per tornar a casa he passat pel costat de l’esplanada on s’instal•la sempre el circ, no he pogut evitar apropar-m’hi per veure si veia algun animal o algun pallasso, o una d’aquelles gimnastes que s’enfilen per cordes, barres i cortines. M’he apropat més i més, després d’esquivar un guarda de seguretat m’he amagat rera una caravana i m’he arrossegat per sota d’una tanca a un metre escàs d’una gàbia de serps i altres rèptils. He aconseguit arribar fins a la lona aquesta tan típica dels circs, he fet una escletxa d’entre les cortines vermelles i he vist una cosa que no havia vist mai, una barreja de pallasso, animal i home, n’hi havia dos asseguts en unes cadires i entre mig una mena de domador encorbatat. Una d’aquestes estranyes bèsties feia anar la mà picant contra la taula en forma de bec d’ocell i anava repetint “–Mire usted, mire usted”, i l’altre estranya bèstia de celles punxegudes i ulls clars repetia “–Apoyaré! Apoyaré!”. Després sortint he vist en un cartell que no sé quin dia de Març fan una nova funció.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

He sentit que és el dia 9, crec que no ens la podem perdre. Pensa que només de sentir-los parlar, et parteixes de riure, són boníssims.

neus ha dit...

ai, a mi és que el circ amb bèsties no m'agrada gens...

N ha dit...

Et felicito. Genial!!!!!!!

estrip ha dit...

i com sempre tots acaben guanyant!
però guanyant què? si a més molts tampoc no saben ni guanyar....

algun dia canviarà tot això?

Tals ha dit...

I és una funció tan especial tan especial que dura tot un dia gairebé! jeje molt bo el post! Felicitats :D

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...