dijous, 20 de novembre del 2008

blocs

No fa gaire corrien per la xarxa desenes de premis pels blocaires i ara fa un temps que no en veig tants. El premis Cats van ser un gran èxit tot i coincidir amb uns altres premis que van tenir més ressò a la premsa escrita i audiovisual, el premis bloc Catalunya.

Els que em refereixo primer, anaven molt bé per descobrir blocs interessants. Un blocaire atorgava el premi a tres o més blocs, el que li havien atorgat a ell, i cada un d’aquests feia el mateix, i així anar fent un cadena llarguíssima de premiats. Però no era el fet d’estar premiat o no, sinó el fet d’arribar a conèixer molts blocs interessants. Més o menys tothom té estructurat el seu entorn de blocs, ho veiem en cadenes llarguíssimes d’enllaços als marges d’aquests. Però ara em fa l’efecte que hi ha menys moviment en la xarxa de blocs (potser és que navego menys). Per això avui tinc ganes de posar en aquest escrit alguns dels blocs que descobreixo, que segueixo habitualment o que només ho faig de tant en tant. He de dir, però que hi ha un lloc on aquest costum d’obrir noves finestres a blocs que potser encara no conec es manté, són els blocs degustació de'n Jesús a tens un racó dalt del món.

Bloc que he descobert fa poc: A peu coix
Bloc que segueixo sempre i d’una sensibilitat especial: la bruixoleta
Bloc que segueixo intermitentment: bocins de luna
Bloc que m’atrau sense saber el perquè: aventures i pensaments de la khalina
Blocs que s’han convertit en clàssics i que quan no sé on anar, hi vaig a parar:
bona nit i tapa't, nòmades del vent o sense fer soroll.

17 comentaris:

neus ha dit...

Home Estrip... em pensava que em tenies amb millor consideració, i no pas com a clàssica i com a recurs a l'avorriment... ja està bé, eh?

jejeje és que m'ho has posat en safata, tu.

sempre és un plaer que passis per casa. un petó.

Assumpta ha dit...

Elur... al menys a tu t'ha citat... :-((

Sniffff

Anònim ha dit...

Ai Estrip, que això no es fa! et condemnarem a l'ostracisme cibernetero la resta de bloggers que no ens has dit. O et perdonarem només si fas un exercici autoexpiatori de confessar que escoltes la COPE cada matí.

estrip ha dit...

Elur, tens raó, però és que no m'he sabut explicar. Perquè a vosaltres us visito multiplicat x2. Quan tinc ganes de venir i quan no sé on anar.

Assumpta, si que hagi o no citat, no té importància. És un escrit més. El bloc no és el The Economist!

iaiapunkarra, ho sento que és la cope?

neus ha dit...

aissss... em sap greu haver engegat, una mica i sense voler, el vesper...
t'has explicat bé, però mira, avui tinc una tarda un xic arrauxada i t'ha tocat el rebre :P
Gràcies :)

Striper ha dit...

A mi m'agrada sortir a descobrir nous blocs pero ara mateix no ting gaire temps.

Anònim ha dit...

Gràcies per anomenar-me, saps que semrpe hi seràs benvingut, un bloc com el teu que té unes lletres tant especials per mi és un honor :)

labruixoleta ha dit...

Doncs mira, jo el teu el vaig descobrir fa temps, el segueixo sempre (sense intermitències) pq té una sensibilitat especial o perquè sense saber per què, m'atreu, i és un dels meus clàssics!

Normalment els premis porten tot un seguit d'instruccions de passar el premi i tot plegat, però veig que tu, més aviat cites blocs, i com no hi ha normes, em prenc la llibertat de citar com un altre dels meus grans clàssics, el bloc de l'ASSUMPTA (Assumpta, no ploris, que avui l'Estrip, no t'ha citat, però potser un altre dia, que a tu tb et visita, que jo el veig pel teu bloc!)

GRÀCIES per pensar en el meu bloc Estrip! :-))))))

Sergi ha dit...

Quan se't considera un clàssic és que ja se t'ha passat una mica l'arròs i vius de rentes, oi? Ja em semblava a mi...

Gràcies per la menció, i la selecció que fas és molt bona, fins i tot n'hi ha que no conec i que investigaré, perquè saps què, com que estava al cas de les propostes que fèieu a c@ts, em va sorprendre alguna de les teves i li vaig seguir la pista. Vaig descobrir blogs que actualment segueixo també sense intermitències.

Però escolta, que el Cesc, l'Elur i jo som fidels teus, eh, ho saps de sobres. Que aquest espai té tela, els teus escrits són sempre sorprenents!

Assumpta ha dit...

Bruixoleta... ets un sol!!!

I ja ho sé que l'Estrip em visita jajaja per això m'he atrevit a fer això que plorava i tal... perquè considero que hi ha prou confiança per fer-ho... si no no hagués dit res :-))

De totes maneres la teva menció m'ha fet engreixar tres kilets de cop (aaaaaaai)

Aprofito per dir que a part del Blog aquest on estic escrivint ara (que no me'l salto mai, eh???? jaja) doncs els dos de la Bruixoleta, els dos d'en Cesc i el d'en Xexu també estan entre els meus preferits :-))

(Ja no ploro)

Clint ha dit...

però tu no tenies d'inventar una mena de zapping de blocs?

apa vinga! a la feina!

Jordi Casanovas ha dit...

tres més a descobrir...

khalina ha dit...

moltes gràcies Estrip! A mi també m'agrada llegir-te i no sé ben bé per què. Suposo que perquè ets diferent,original i sorprenent, i amb un post curt dius tantes coses!(potser si que sé perquè m'agrada llegir-te jeje) I jo que sempre m'enrotllo.
M'agradaria tenir més temps per seguir més blogs, i anar-ne descobrint. Tantes idees diferents, tants estils, tants bons narradors... Es un gran tresor tot el que es va penjant a la xarxa. Ho conservaran d'aquí 300 anys? Passats 600 anys es parlarà de l'Estrip??

Delfica ha dit...

Bons suggeriments. La veritat és que sovint ens quedem en uns pocs blocs i ens aventurem tímidament, serà mandra, serà falta de temps... què serà, serà...
Salutacions.

rits ha dit...

mmm.. nous suggeriments!!!!
De vegades m'agradaria seguir més blogs, ser més constant, xò em perdo en el temps.

I sovint arribes a blogs nous a partir dels comentaris que et vas trobant als blogs que visites. Perquè et trobes en diferents blogs i acabes entrant-hi i engantza-t'hi

iruNa ha dit...

Ara hauria de plorar jo oi? jeje... és broma.
Reconec que no dedico massa temps a descobrir blogs nous i que tendeixo a quedar-me amb "els de sempre", i quan algú nou em comenta llavors el vaig a visitar i si m'agrada el que diu m'hi enganxo, com ha passat últimament amb alguns blogs dels que comenteu per aquí dalt.
A tu Estrip, sempre et llegeixo, malgrat algunes vegades no et comenti perquè no sé què dir-te. Però entenc que no sempre aquestes coses són recíproques i que tothom té les seves preferències.
Últimament s'ha posat de moda això d'anomenar els blogs que més visita cada un eh!? em sembla bé, és una bona manera d'anar-nos coneixent uns als altres!
una abraçada!

Núr ha dit...

Fer llistes és el que té: que et deixes gent. De totes maneres, espero que no regalis capses de bombons a tothom! ;)

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...