dimarts, 19 d’octubre del 2010

sense paraules

Vés a saber perquè m'haurà enviat aquesta carta, després de tant de temps. Potser està confós o potser s'ha equivocat. L'última vegada que ens vam veure ja ens ho vam dir tot i em sembla que tots dos vam quedar-ne satisfets, què deu voler ara?

Sigui el que sigui, aquest paper em transporta a aquell increïble viatge per la gran illa de Nicobar, bussejant entre aquells animalons únics, existents en aquell racó de món, dormint en platges desertes lluny de la civilització i abraçats per fer-nos més agradables les humides nits de l'índic.

I ara... un carta amb segell d'allà i sense cap paraula, sense dir-me què vol. La meva vida és aquí, ja li vaig deixar clar que no m'hi quedaria allà, i que si ell venia amb mi, compartiríem la vida junts.

Però perquè no m'ha deixat cap paraula? i si està malalt?

Mmm...no, no ho crec, sempre ha estat un home amb una salut de ferro, potser ho ha fet perquè em preocupi i el vagi a veure? No sé què pensar.

Ufff! Puc sentir l'olor del mar en aquest full.
Però que faig? intento contactar amb ell? Li envio una carta resposta sense paraules, me'n hi vaig?

A Proposta de Relats Conjunts

7 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Trobo falta una pregunta, al final... L'escanyo directament?

I és que això no es fa, home! Quin patir, una carta sense paraules. Potser sigui molt romàntic, però... molt poc pràctic.

Carme Rosanas ha dit...

:) M'havia oblidat el somriure!

rits ha dit...

m'has deixat sense paraules!!! quin misteri!!!!! buf, com ens costa de vegades interpretar el sentit de tot plegat. Hi hagi moltes paraules o cap!!!

boníssim!!!!

Sergi ha dit...

Molt bon relat, Estrip. Quin misteri, quina situació més complicada. La veritat és que m'ha semblat molt original, com deus arribar a aquestes idees?

kweilan ha dit...

A mi també m'ha semblat molt original. Com se li pot treure tan suc a una carta sense paraules, millor dit, a un paper en blanc? Molt bo!

S.N. ha dit...

Bueno, sempre costa interpretar el comportament de l'altre en qüestions d'amor...no?

Assumpta ha dit...

Ostres!! El paper NO estava en blanc!! Hi havia una llarga carta, però la mala qualitat de la tinta emprada (degut als problemes econòmics) ha fet que, amb la humitat del llarg viatge, s'hagi esborrat tot el que deia... i era IMPORTANT!!!

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...