diumenge, 21 de novembre del 2010

la bicicleta

Sona el despertador, són dos quarts de sis del matí, em vesteixo per anar a la nova feina. Baixo a la cuina, em faig unes torrades amb oli i després uns cereals amb llet. Tot apunt, el nervis també, allargo la mà per sobre dels mobles de cuina vells i atrapo l'ampolla de whisky oblidada pels companys de pis que en aquesta època han tornat a casa. Omplo un quart de got i a “sant hilari” me l'empasso. Surto de casa, ja palpo la humitat del camí, agafo la bicicleta i pedalo amb tota l'energia possible pel costat del canal, encara no m'he acostumat a conduir per l'esquerra, però sort que amb la bicicleta puc saltar-me algunes normes, i arribo amb el temps previst a la fabrica de “pick&pack”.

9 comentaris:

Assumpta ha dit...

Fas bé d'anar-hi en bicicleta. Darrerament hi ha un boig que es dedica a tirotejar les furgonetes... Fins que no l'atrapin, molt millor en bici. Ara bé, si et saltes algunes normes també corres perill: tu i aquells a qui puguis fer mal!!

Carme Rosanas ha dit...

I aquesta feina , així no la perd!

Per que és una altra feina, oi?

Baraula ha dit...

Quina sort poder anar a fer feina amb bicicleta, encara que faci fred!

Joana ha dit...

Quin plaer anar en bicicleta per la ciutat quan tothom va en cotxe i està tot embussat. Per Reis en tindré una de nova i a pedalarrrr :)
A Banyoles em va agradar veure que molts nens van a l'escola amb els seus pares en bici, al costat de l'estany. Un luxe!

rits ha dit...

mira que m'ho plantejo això d'anar en bici, però no m'acaba de fer el pes.
la foto que acompanya és espectacular!

Déjà vie ha dit...

nice!

kweilan ha dit...

M'encanta la foto!

GEMMA ha dit...

Sant Hilari Sant Hilari rebrà un refredat el qui no se l'acabi!

Evocadora imatge.

Bon dia Estrip.

MCA ha dit...

Jadakiss mixtapesteeth whitening gel

good luck for you

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...