dijous, 16 de desembre del 2010

dos mil deu

Sense voler donar-me més importància que la revista Time, que ha triat a Mark Zuckerberg com a personatge de l'any d'entre Julien Assange, el Tea Party, Hamid Karzai, els miners chilens, Mark Zuckerberg, Lady Gaga, Barack Obama o el volcà Eyjafjallajokull, per anomenar-ne alguns. Jo em permeto el luxe de triar el meu personatge de l'any. Sé que no sortirà a les noticies ni als matins de tv3, però els meus candidats són: Xavi-Iniesta-Messi, els controladors aeris espanyols, el mateix Josep Cuní, la Mercedes Milà, Solidaritat Catalana per la Independència, el “sense sostre” de twitter , el calendari 2011 dels bombers/bomberes, les consultes per la Independència i el sorbet de mandarina amb menta.

I el guanyador és: Solidaritat Catalana per la Independència.

A més a més i això la revista Time no ho fa, triaré també el blocaire, la blocaire o bloc de l'any. Els candidats són molts, però el guanyador després de moltes deliberacions i tenint en compte que ha guanyat dos premis i també han sortit a la tele, és La cuina vermella.

6 comentaris:

Rita ha dit...

M'uneixo a la teva tria, felicito els guardonats i a tu per la deliberació. :-)
Petons!

Deric ha dit...

Està molt bé això que has fet, tot i que potser jo hauria escollit un altre guanyador

La cuina vermella ha dit...

Moltíssimes gràcies, de tot cor ens has fet feliços.
Un petó ben gros i ben vermell!! ;-)

Sergi ha dit...

Trobo més encertada la tria de la cuina vermella que la de Solidaritat, però cadascú té els seus gustos.

rits ha dit...

recordo el sorbet!!! quedo que em quedo amb ell i amb la cuina vermella!!!!

sànset i utnoa ha dit...

Bona tria!

*Sànset*

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...