dissabte, 5 de març de 2011

carallots!

No m'agraden els anuncis, i sobretot no m'agraden els que presentant-se més ecològics no ho són, com per exemple el nou tub de paper higiènic que es dissol amb l'aigua. Segons la web del fabricant cal buidar tota la cisterna, i no és suficient només amb la meitat. A més és fàcil fer-ne un mal ús, quanta gent que ho compri buidarà més aigua del compte? segur que molta. Aquest anunci em fa ràbia!

No m'agraden el anuncis que et volen posar qualificatius de manera indirecta: “Jo no sóc tonto!”. Però què m'esteu dient que si no us compro a vosaltres sóc tonto?

I aquell que es va posar de moda fa unes setmanes dient el que tenim a Catalunya i al final comparen la seva cervesa amb tot això que tenim? Quina decepció! O el de la mateixa marca que diu que la dona del protagonista l'ha deixat perquè volia a algú més normal. Carallot!

I si anem als anuncis del govern espanyol amb la reducció a 110 per estalviar? Perquè em volen controlar la meva vida fins a tal extrem? Si jo vull estalviar ja redueixo jo la velocitat, carallots!

Ah i parlant de carallots, aquests que posen la paraula "tonto" al seu eslògan, que sàpiguen que això no es correcte en català, que ho canviïn per ximple, babau o per carallot. Carallots!

7 comentaris:

S.N. ha dit...

Bah, jo no els hi faig ni cas.
És més :jo no sóc tonto...doncs jo sí! Perquè quan vaig a la botiga en qüestió amb tantes coses i tanta gent i tanta varietat sí que em sento tonta (o ximple).

zel ha dit...

Qui s'emporta per mi tota la fama és la del que tenim, em fa ràbia, molta ràbia, quan hauríem de tenir drets i ens els han fotut...

Carme Rosanas ha dit...

Els anuncis, són això anuncis... i no cal escarrassar-s'hi més. Tots plegats fan bastant de ràbia!

myself ha dit...

Tots els anuncis que has anomenat em fan molta ràbia! Sobretot el del paper higiènic i el de «Jo no sóc tonto». Per cert, tothom que conec que "no" ha sigut ximple i ha anat a aquesta botiga li ha sortit el tret per la culata i hi ha hagut de tornar a reclamar... Trobo que en aquest cas surt a compte ser ben carallot i no posar-hi els peus.

Clidice ha dit...

Només falta que em diguin "compra tal" perquè a mi m'agafi la dèria de no comprar-ho. Els del "tonto" amb mi ho tenen fatal, el que em xoca és com ningú hi pot caure. Algú es pot creure que una empresa regala res?

Sergi ha dit...

Si mirem els anuncis amb lupa de ben segur que la majoria ens poden ofendre d'una manera o altra. Però són això, anuncis, i per anar bé no se'ls ha de fer massa cas, encara que per això estan.

Deric ha dit...

Aquest invent del rotllo del paper és per ganduls totals! Però si no costa gens portar el acabat a la bossa de paper per reciclar!!!

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...