dimarts, 24 de gener del 2012

de bruixes

Potser és cosa de bruixeria rebre un enllaç parlant dels judicis de Salem i els actes de bruixeria succeïts el 1692 a Massachussets comparant-los amb la llei S.O.P.A. americana i la famosa cacera de bruixes dels anys 50 contra el comunisme que afectava a la industria cultural nord-americana; i després descarregar-me el programa de 30 minuts d'aquest diumenge tractant l'exigent sistema d'educació de Corea del Sud on es veu una nena que alhora d'anar a dormir i mentre agafa el son, escolta de fons una gravació parlant de Salem, per estudiar història, diu; o potser és coincidència. 

Sigui com sigui no m'atreveixo a fer cap teoria, així que només se m'acut fer una cosa, recomanar una llibre de bruixes: Les Bruixes d'Arnes, una història que recorre les Terres de l'Ebre fins a Barcelona. 

També podria enllaçar algun bloc que tracti el tema, però ara només recordo el nom d'una blocaire anomenada bruixoleta, que encara que el terme sembla que derivi d'un significat diferent, potser no ...

3 comentaris:

iruna ha dit...

estrip,

no he mirat les notícies i ara, només fent una ullada, he trobat això que no sé si certament ha anat tal com ho expliquen. si és així, de moment, sembla prou bona notícia:

El Congreso de Estados Unidos (eeuu) decidió congelar la ley de antipiratería en Internet, más conocida como ley sopa, hasta que se encuentre un consenso respecto a la misma. Por ello, este proyecto de ley ya no será sometido a votación, este 24 de enero como se tenía previsto.

El anuncio se produjo horas después de que el presidente del Comité Judicial del Congreso estadounidense, Lamar Smith, patrocinador de sopa, hizo una importante concesión a los críticos del proyecto de esta ley al acordar la disolución de una polémica disposición que habría exigido a los proveedores de servicios de Internet para bloquear sitios web infractores.

la razón (bolívia)
http://www.la-razon.com/suplementos/la_gaceta_juridica/Ley-SOPA-queda-congelada_0_1546645372.html

què en saps, tu?

Anònim ha dit...

vigila amb el què enllaces... encara et tancaran el bloc per tenir comentaris subversius...

uknowme ha dit...

thanks for sharing
holidays hervey bayIgre igrice

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...