Ves al contingut principal

en pere i el llop

Quina serà la nova pandèmia que s'inventaran? Després del fracàs de les dues últimes alarmes sobre grip que hi ha hagut, què faran ara per espantar a la població, crear pànic i obligar als governs a gastar milers d'euros en prevenció? Com és que cinc membres del comitè de la OMS tenen interessos en les grans farmacèutiques que han fabricat els medicaments de la grip A, i, tot i que la OMS ha dit que no hi ha conflicte d'interessos, és ètic? La Sra. Teresa Forcades tenia molta raó en moltes coses que va explicar, no? Dos dies després de la fi de la pandèmia de grip A i de saber això del comitè de la OMS ara parlen de bacteris resistents als antibiòtics, és possible que sigui veritat i que n'hi hagi per preocupar-se, però compte, que no ens podem permetre cap falsa alarma més, segur que tots coneixem el conte de'n Pere i el llop.

Comentaris

Eva ha dit…
Estic farta de tanta manipulació i tanta presa de pèl.
No sé si és millor si saber la veritat o viure en la ignorància.Se m'enverina la sang per culpa de la impotència.
Rita ha dit…
Em demano si hi ha alguna institució, entitat, fundació, associació, comunitat o el que sigui que realment vetlli NOMÉS pels interessos del poble i prou.

Em dol com han arribat a escarnir la Teresa Forcades al Polònia, perquè ara resulti que tenia tota la raó. Molt lamentable tot plegat!
Assumpta ha dit…
Magnífic post, ESTRIP, tens tota la raó... Ens estan acostumant tant a que ens prenen el pèl que arribarà un dia que ens diran la veritat i no els creurem... Tots aquests milions d'eurus en vacunes tirats! Quina vergonya!
elur ha dit…
tenint en compte que estem plens de bacteris nosaltres mateixos no sé pas quines alarmes han de saltar, tot el que ens posem de roba, el que mengem, el que bevem, el que respirem, amb el que suposadament ens rentem... tot, absolutament TOT, està contaminat.
No n'hi ha un pam de net i què?
Ja poden venir tots els llops, jo els prefereixo a molts humans.
khalina ha dit…
La faula de Pere i el llop sempre la vaig trobar molt exemplificadora. Una amiga de Nicaragua em deia que allà tenien "el pastorcillo mentiroso". Els contes són bonics. Els interessos de les farmacéutiques vergonyosos!
Carme ha dit…
Tens totas la raó, estrip. Fa vergonya tot plegat i sembla que enlloc no hi hagi bona fe ni voluntat de servei. Però poca cosa podem fer. No som pas la gent que ens hem deixat enganyar... la prova és que pocs s'han anat a vacunar. Són un cop més els que manen a tos nivells: polítics i sanitaris.
XeXu ha dit…
De bacteris resistents als antibiòtics ja n'hi ha, sobretot als hospitals. Allà, per la gran quantitat de medicaments que es donen, i com que les bactèries es reprodueixen molt ràpidament, acaben sortint soques resistents que no responen a la medicació i se'ls ha de buscar un tractament diferents. Els antibiòtics són una molt bona eina per lluitar contra les infeccions, però donats en excés són una arma de doble tall, per això s'han de prendre amb precaució.
Joana ha dit…
No sé on han a parar les vacunes que vaig re-enviar...
Em van quintuplicar la comanda que havia fet...
rits ha dit…
jo tb em pregunto per les vacunes. què en faran? res.
Tb vaig sentir lo dels bacteris i no sé xq vaig pensar exactament amb el que dius tu!
xò a més tb vaig pensar que serviria per aturar la gent que es va a operar ben lluny xq és més barat.

Entrades populars d'aquest blog

ressona el piano

Sona el piano, la melodia que més m’agrada. Sona el piano i les notes sonen sobre el teu bes, t’acaricio els cabells, i a dues mans et ressegueixo el contorn amb els meus dits, deixant el polze enrera amb els ulls i amb les pessigolles que neixen dels innocents pàmpols. Baixo pel sostingut pendent del teu clatell i amb angle obert escampo petons i carícies cap a les teves espatlles. Canvio a clau de fa, i passo la meva llengua resseguint-te el coll fins a la nou. Fas un si per mi. Les meves mans ja son al davant, i els meus cabells cauen sobre teu i somrius. Aleshores un nota suau escala un sol dels teus pits que s’excita, i dono voltes i voltes, sobre el la. Mentre l’altra mà fa un altre camí, i es regira per la cintura quasi sense tocar-la, fins que arriba completament estirada, a les natges, i les prem amb la força d’un do sostingut. Remolins de notes per tot el cos, somiem amb totes les melodies, amb els ulls tancats, fora dels nostres cossos. Tot dos a compàs, i a contrapàs, l’in…

la porta

Corria amb la llengua a fora, esbufegant i mirant enrere cada cinc passos per veure si encara em seguia. Em rascava les cames amb alguns esbarzers i algun branquilló em fuetejava la cara. De sobte es va acabar el bosc frondós que m'ajudava a escapolir-me i es va obrir davant meu la immensitat de la vall amb les muntanyes amagant l'horitzó. I al mig del prat, que ja trepitjava, hi havia el que semblava una antiga fortalesa en ruïnes. Vaig pensar que em serviria de refugi abans que el meu perseguidor també sortís del bosc. Vaig anar cap allà, com més a prop més imponent era aquella construcció, em vaig atansar a l'escalinata on cada escaló era mitja cama meva, i amb deu i ajut vaig poder arribar al que semblava l'entrada. Vaig mirar el bosc un altre cop, les branques es movien, ja el tenia a sobre, m'atraparia. Em vaig mirar l'entrada, i a poc a poc, la vaig anar traspassant a la vegada que un calfred també em va remoure el cos. Una última passa, i de sobte, una…

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i raigs de llum que els núvols de pell d’ovella del dia que comença cedeixen. Tombat bocaterrosa sobre el matalàs amb el llençol arreplegat als peus degut a la calor de la matinada, i només amb els pantalons del pijama, mig obro els ulls amb i em vaig despertant a mida que les passes que se senten del carrer s’intensifiquen, mentre l’activitat d’un dia laborable i calorós de Juliol va enfilant, enfilant, enfilant...