Ves al contingut principal

desvestits

Que esplendorosos que són els arbres de nadal abans d'empolainar-los, quin aroma més fresc de bosc i de terra, que desprenen. Que càlids que es tornen vestits amb boles, llums i envoltats de regals. Però un cop nus i deixats al carrer i encara que els tornin allà d'on van venir, sembla que els hi hagin pres l'ànima.

Comentaris

Clidice ha dit…
podríem fer-ne un paral·lelisme amb els éssers humans.
Aqui en tenim testimoni gràfic, amb algunes molt bones fotografies:
Christmas tree: Beautiful in the living room, Glorious in the street
;-)
òscar ha dit…
Trista la imatge d'aquest desnonament express.
kweilan ha dit…
És una mica trist deixar-los al carrer. Tens raó.
Rita ha dit…
Sempre tan precís en les teves descripcions... M'ha agradat!
Petons!
XeXu ha dit…
És una de les coses que ve i se'n va durant les festes. En podríem treure una metàfora.
Ma-Poc ha dit…
Nosaltres en tenim un de fusta així que només el vestim i el desvestim per posar-lo a l'armari... :)
Assumpta ha dit…
Estrip... has fet un escrit boníssim!!

És veritat, tan macos que són al bosc, tan bonics que queden a casa... i quina llàstima fan al carrer després!

L'enllaç d'en Ferran així ho demostra.
rits ha dit…
Quina veritat tan gran!!! mai hi havia pensat xò és ben cert.

A mon pare se li cau l'ànima amb els avets de Nadal. Un any en va voler plantar un al jardí de casa els avis. No va crèixer massa, però durant anys va ser un puntàs entre mig de rosers i yuques.
Deric ha dit…
És cert, queden despullats i fa pena veure'ls al costat dels contenidors d'escombraries.
Déjà vie ha dit…
tns tota la rao, alguns mig dstrossadets i tot!!
Green Kokichi ha dit…
There are many places where such Neon Open signs can be used. Also their applications make them more useful for use and they can be put up anywhere and everywhere. Let us see some examples.

If you are looking for something non-traditional, get the new look with the Neon Open Sign. With slanted lettering and slanted colorful shapes in the background, it's different, fun, and sure to increase traffic to your store.

You can even get vertical with the Open Vertical neon sign! This Neon Open Sign can be placed in anywhere in the crowded windows with limited horizontal space, making the best use of the space available. It is especially great for liquor stores, specialty shops, and smaller storefronts.


neon open signs
search engine optimization specialists
Kamen ha dit…
Anxiety is a thin stream of fear trickling through the mind. If encouraged, it
cuts a channel into which all other thoughts are drained.
____________________
Wedding Dressesrefrigerator repair brooklyn
uknowme ha dit…
Moltíssimes gràcies, i perdoneu el retard!!
i moltes felicitats a tots els guanyadors!!!
best home alarm companyDecatur chiropractor
Anònim ha dit…
thanks for your blog,thanks again
prom dressescabelo
Anònim ha dit…
very nice blog,thanks a lot
ben ten gamesmarbella property

Entrades populars d'aquest blog

ressona el piano

Sona el piano, la melodia que més m’agrada. Sona el piano i les notes sonen sobre el teu bes, t’acaricio els cabells, i a dues mans et ressegueixo el contorn amb els meus dits, deixant el polze enrera amb els ulls i amb les pessigolles que neixen dels innocents pàmpols. Baixo pel sostingut pendent del teu clatell i amb angle obert escampo petons i carícies cap a les teves espatlles. Canvio a clau de fa, i passo la meva llengua resseguint-te el coll fins a la nou. Fas un si per mi. Les meves mans ja son al davant, i els meus cabells cauen sobre teu i somrius. Aleshores un nota suau escala un sol dels teus pits que s’excita, i dono voltes i voltes, sobre el la. Mentre l’altra mà fa un altre camí, i es regira per la cintura quasi sense tocar-la, fins que arriba completament estirada, a les natges, i les prem amb la força d’un do sostingut. Remolins de notes per tot el cos, somiem amb totes les melodies, amb els ulls tancats, fora dels nostres cossos. Tot dos a compàs, i a contrapàs, l’in…

la porta

Corria amb la llengua a fora, esbufegant i mirant enrere cada cinc passos per veure si encara em seguia. Em rascava les cames amb alguns esbarzers i algun branquilló em fuetejava la cara. De sobte es va acabar el bosc frondós que m'ajudava a escapolir-me i es va obrir davant meu la immensitat de la vall amb les muntanyes amagant l'horitzó. I al mig del prat, que ja trepitjava, hi havia el que semblava una antiga fortalesa en ruïnes. Vaig pensar que em serviria de refugi abans que el meu perseguidor també sortís del bosc. Vaig anar cap allà, com més a prop més imponent era aquella construcció, em vaig atansar a l'escalinata on cada escaló era mitja cama meva, i amb deu i ajut vaig poder arribar al que semblava l'entrada. Vaig mirar el bosc un altre cop, les branques es movien, ja el tenia a sobre, m'atraparia. Em vaig mirar l'entrada, i a poc a poc, la vaig anar traspassant a la vegada que un calfred també em va remoure el cos. Una última passa, i de sobte, una…

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i raigs de llum que els núvols de pell d’ovella del dia que comença cedeixen. Tombat bocaterrosa sobre el matalàs amb el llençol arreplegat als peus degut a la calor de la matinada, i només amb els pantalons del pijama, mig obro els ulls amb i em vaig despertant a mida que les passes que se senten del carrer s’intensifiquen, mentre l’activitat d’un dia laborable i calorós de Juliol va enfilant, enfilant, enfilant...