divendres, 13 d’agost del 2010

en pere i el llop

Quina serà la nova pandèmia que s'inventaran? Després del fracàs de les dues últimes alarmes sobre grip que hi ha hagut, què faran ara per espantar a la població, crear pànic i obligar als governs a gastar milers d'euros en prevenció? Com és que cinc membres del comitè de la OMS tenen interessos en les grans farmacèutiques que han fabricat els medicaments de la grip A, i, tot i que la OMS ha dit que no hi ha conflicte d'interessos, és ètic? La Sra. Teresa Forcades tenia molta raó en moltes coses que va explicar, no? Dos dies després de la fi de la pandèmia de grip A i de saber això del comitè de la OMS ara parlen de bacteris resistents als antibiòtics, és possible que sigui veritat i que n'hi hagi per preocupar-se, però compte, que no ens podem permetre cap falsa alarma més, segur que tots coneixem el conte de'n Pere i el llop.

9 comentaris:

Eva ha dit...

Estic farta de tanta manipulació i tanta presa de pèl.
No sé si és millor si saber la veritat o viure en la ignorància.Se m'enverina la sang per culpa de la impotència.

Rita ha dit...

Em demano si hi ha alguna institució, entitat, fundació, associació, comunitat o el que sigui que realment vetlli NOMÉS pels interessos del poble i prou.

Em dol com han arribat a escarnir la Teresa Forcades al Polònia, perquè ara resulti que tenia tota la raó. Molt lamentable tot plegat!

Assumpta ha dit...

Magnífic post, ESTRIP, tens tota la raó... Ens estan acostumant tant a que ens prenen el pèl que arribarà un dia que ens diran la veritat i no els creurem... Tots aquests milions d'eurus en vacunes tirats! Quina vergonya!

neus ha dit...

tenint en compte que estem plens de bacteris nosaltres mateixos no sé pas quines alarmes han de saltar, tot el que ens posem de roba, el que mengem, el que bevem, el que respirem, amb el que suposadament ens rentem... tot, absolutament TOT, està contaminat.
No n'hi ha un pam de net i què?
Ja poden venir tots els llops, jo els prefereixo a molts humans.

khalina ha dit...

La faula de Pere i el llop sempre la vaig trobar molt exemplificadora. Una amiga de Nicaragua em deia que allà tenien "el pastorcillo mentiroso". Els contes són bonics. Els interessos de les farmacéutiques vergonyosos!

Carme Rosanas ha dit...

Tens totas la raó, estrip. Fa vergonya tot plegat i sembla que enlloc no hi hagi bona fe ni voluntat de servei. Però poca cosa podem fer. No som pas la gent que ens hem deixat enganyar... la prova és que pocs s'han anat a vacunar. Són un cop més els que manen a tos nivells: polítics i sanitaris.

Sergi ha dit...

De bacteris resistents als antibiòtics ja n'hi ha, sobretot als hospitals. Allà, per la gran quantitat de medicaments que es donen, i com que les bactèries es reprodueixen molt ràpidament, acaben sortint soques resistents que no responen a la medicació i se'ls ha de buscar un tractament diferents. Els antibiòtics són una molt bona eina per lluitar contra les infeccions, però donats en excés són una arma de doble tall, per això s'han de prendre amb precaució.

Joana ha dit...

No sé on han a parar les vacunes que vaig re-enviar...
Em van quintuplicar la comanda que havia fet...

rits ha dit...

jo tb em pregunto per les vacunes. què en faran? res.
Tb vaig sentir lo dels bacteris i no sé xq vaig pensar exactament amb el que dius tu!
xò a més tb vaig pensar que serviria per aturar la gent que es va a operar ben lluny xq és més barat.

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...