divendres, 3 de desembre del 2010

eleccions al cel

Un dia després de quedar enllestides les eleccions catalanes, un espanyol anomenat Zapatero, anuncia que privatitzaran una part de ”Aeropuertos Españoles y Navegación Aerea”, la coneguda AENA. Quina casualitat, un dia després! I perquè? Doncs per dues raons, la primera per no perjudicar el seu partit representat a Catalunya, i segona, perquè es preparen per quan perdin el poder, i privatitzen i donen el control a qui ells volen abans que ho facin els que vindran.

Mentre, el futur president català matisa tot allò del concert econòmic. Perquè? Doncs perquè en campanya electoral per vendre's tot s'hi val. I en resposta a la mesura esmentada anteriorment, diu que és una mala noticia i que l'administració catalana i ha de tenir alguna cosa a dir. Però segurament aquestes paraules se les emportarà el vent, i els espanyols faran el que vulguin amb el nostres recursos. Som un país de més de set milions de persones i no tenim dret a decidir.

En canvi, uns quants controladors aeris, creguts propietaris del cel, i no gens menys ben acomodats amb els seus estratosfèrics sous, i segurament seguidors del partit a la oposició, son capaços d'esguerrar les vacances d'alguns que han fet mans i mànigues per anar a veure algun familiar lluny i de col·lapsar mitja Europa com si fossin un volcà de nom impronunciable. Aquests sí tenen dret a decidir. No els hi cal fer manifestacions com a els catalans, ells ja saben que això no serveix per res. Potser caldria que el nou president català els hi demanés consell, i si aquest diu, que s'envoltarà dels millors, el millor en aquest moment és un tal Julian Assange creador de wikileaks, que se sap tots els secrets.

4 comentaris:

rits ha dit...

es veu que la mesura feia dies que es coïa. És bèstia, però encara més bèstia el que fan els controladors. Però crec que aquesta vegada no es sortiran amb la seva. Dret de vaga, d'acord? necessitat de defensar els teus drets? tb. Però crear el caos, no, ho sento, així no és manera.

I bé,...lo del concert realment sorprén? era previsible. Amb qui haurà de pactar CiU? serà que no ho sap...

Sergi ha dit...

M'agradaria conèixer a algun controlador per demanar-li per què? Algun motiu han de tenir per fer el que han fet. Estan penedits? Els sap greu? Lluiten pel que creuen? No ho sé, jo no m'explico que un col·lectiu així tingui dret a queixa. Però no puc només parlar malament d'ells si no sé què els passa pel cap. Per la població, no tenen perdó, sobretot tenint en compte el que cobren, que és obscè. I sí que és una feina de responsabilitat i estressant, segur. Però les seves condicions de treball tampoc no són duríssimes, aparentment. No ho entenc, la veritat, no ho entenc.

jpmerch ha dit...

No siguem injusts amb els controladors. Ells volien anar a treballar, però els pobrets s'han posat malalts.

Assumpta ha dit...

Doncs, al contrari que en XeXu, jo estic contenta de no conèixer cap controlador... i això que a mi no m'han esguerrat res perquè no havia d'anar enlloc, però la gent que s'aprofita del seu "poder" em resulta REPUGNANT...

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...