Passa al contingut principal

tot està per dir

"Tot guanyat i tot per guanyar"

Aquesta frase ho diu tot (i tot està per dir). Donaria un altre copa a la persona o persones que han decidit estampar aquest lema no només en una samarreta sinó a una actitud. Un frase que demà quedarà dividida, uns diran tot guanyat i altres tot per guanyar, tot i que diuen que la loteria de nadal és la més repartida. Farien bé els que guanyin repetir també, "Tot guanyat i tot per guanyar", i sobretot farien bé també, els que no guanyin, repetir-la dos cops, fins i tot podriem dir "Si no guanyem continuarem sent les millors", però allò de eterns millor que no! Sort!

Comentaris

Assumpta ha dit…
Jo també vaig trobar que era una frase molt encertada!! :-)
Una frase que vol dir que segueixen tenint il·lusió per tornar a guanyar, que no pensen dir "ja hem fet la feina..."

És cert que han fet feina... i molt ben feta!! (TOT GUANYAT) però volem veure com segueixen treballant d'aquesta manera que saben, sense rendir-se mai i sense donar res per perdut... volem veure que no en tenen prou, que volen seguir celebrant (TOT PER GUANYAR).

Repetir el que han aconseguit és quasi impossible. Però sabem que, passi el que passi, ells ho intentaran, i això és d'agrair!!

Demà... jo ja sé a qui no li tocarà: A mi.

Per començar, no jugo ni un sol dècim. Tan sols petites participacions d'aquelles que quasi et veus obligat a comprar (del Col·legi dels nebots, de la feina de la germana, de la botiga del barri...) quantitats de 5 Euros més o menys... però ja m'aniria bé, ja :-D :-D

Però no tinc sort, Estrip... ja ho diu el refrany "Desgraciat en el joc, afortunat en l'amor" i jo tinc molt mala sort en el joc :-))
XeXu ha dit…
No es pot negar que les dues frases estan molt ben trobades. No sé si cap de les dues és aplicable a la loteria, però seguint la lògica de l'Assumpta, com que sóc poc afortunat en l'amor, avui seré milionari segur!
elur ha dit…
És una frase magnífica que descriu a la perfecció a aquest Barça.

En quant a la loteria, espero que en Xexu tingui el mateix dècim que jo, perquè clar... estem tau-tau ;)

Bona sort també per tu Estrip! I no només en la loteria d'avui.
Assumpta ha dit…
Justa la fusta! Un tercer premi venut a Reus... i acaba en 3 i jo ni tan sols tenia cap participació acabada en 3 :-)))

En fi... SALUT, PAU, AMOR, FEINA, ALEGRIA, AMISTAT... :-)))
òscar ha dit…
Com d'esperançes santidelfonseres en tinc més aviat poques (en concret dos), em quedo amb la veritable grossa que ha sigut la temporada del Barça.

Jo encara em pessigo de tant en tant per comprovar que ha estat real!
sanset i utnoa ha dit…
Aquest any no ens ha tocat. Bé, ja ens tocarà l'any que ve...

I si no ens toca la loteria, ja ens passaran coses millors!

*Sànset*
kweilan ha dit…
Sort i bones festes!
Carme ha dit…
Molt bones festes, estrip,

Ara mateix em quedi amb el tot està per guanyar!
estrip ha dit…
Assumpta, el refrany també val per mi!

Xexu, ja ets milionari? a què convides?

Elur, una altra milionària? Sort!

òscar, 6 copes ben reals!

sànset, ben reals i emocionants, que no tenen preu!

kweilan, bones festes!

Carme, i tot està per escriure! Bones festes!
Assumpta ha dit…
Jajaja aquest mariner!! :-))

Entrades populars d'aquest blog

gronxa'm

- Aquí et vaig fer el primer petó, te'n recordes?
- No, no va ser aquí, va ser a ...
- xxxt!!! per mi si! jo vaig tancar els ulls i em vaig imaginar aquest racó.
- D'acord amor, segueix-me gronxant, si us plau.

(Relats conjunts . Gronxador)

ressona el piano

Sona el piano, la melodia que més m’agrada. Sona el piano i les notes sonen sobre el teu bes, t’acaricio els cabells, i a dues mans et ressegueixo el contorn amb els meus dits, deixant el polze enrera amb els ulls i amb les pessigolles que neixen dels innocents pàmpols. Baixo pel sostingut pendent del teu clatell i amb angle obert escampo petons i carícies cap a les teves espatlles. Canvio a clau de fa, i passo la meva llengua resseguint-te el coll fins a la nou. Fas un si per mi. Les meves mans ja son al davant, i els meus cabells cauen sobre teu i somrius. Aleshores un nota suau escala un sol dels teus pits que s’excita, i dono voltes i voltes, sobre el la. Mentre l’altra mà fa un altre camí, i es regira per la cintura quasi sense tocar-la, fins que arriba completament estirada, a les natges, i les prem amb la força d’un do sostingut. Remolins de notes per tot el cos, somiem amb totes les melodies, amb els ulls tancats, fora dels nostres cossos. Tot dos a compàs, i a contrapàs, l’in…

la porta

Corria amb la llengua a fora, esbufegant i mirant enrere cada cinc passos per veure si encara em seguia. Em rascava les cames amb alguns esbarzers i algun branquilló em fuetejava la cara. De sobte es va acabar el bosc frondós que m'ajudava a escapolir-me i es va obrir davant meu la immensitat de la vall amb les muntanyes amagant l'horitzó. I al mig del prat, que ja trepitjava, hi havia el que semblava una antiga fortalesa en ruïnes. Vaig pensar que em serviria de refugi abans que el meu perseguidor també sortís del bosc. Vaig anar cap allà, com més a prop més imponent era aquella construcció, em vaig atansar a l'escalinata on cada escaló era mitja cama meva, i amb deu i ajut vaig poder arribar al que semblava l'entrada. Vaig mirar el bosc un altre cop, les branques es movien, ja el tenia a sobre, m'atraparia. Em vaig mirar l'entrada, i a poc a poc, la vaig anar traspassant a la vegada que un calfred també em va remoure el cos. Una última passa, i de sobte, una…