dijous, 3 de desembre del 2009

el cotxe

Que misteriós aquest cotxe que ja fa mesos que sempre aparca davant de casa, un cotxe de 3 portes de color plata, amb un bony rectangular sobre la roda dreta del davant com si hagués xocat contra una columna d'un pàrquing, i amb una rascada just a sobre del far dret que se li ha endut la pintura metal·litzada, talment com si un autobús li hagués fregat amb les seves immenses rodes per tota aquesta zona, es devia emportar un bon ensurt. El fet que aparqui aquí davant sempre, ha fet que de tant en tant m'hi atansi per veure'n l'interior, ple d'ampolles buides i una de mig plena, i un parell de diaris als seients del darrera, segurament caducats de fa setmanes. Sembla bastant net, fins i tot veig que té un bossa de plàstic al costat de la porta que li deu servir d'escombraries. A l'altre porta hi veig un estoig d'aquests on hi caben 10 cd's però que se n'hi acaben posant 50 o 60. I no sembla que fumi, els cotxes dels fumadors es detecten de seguida. M'amago, em sembla que ve!

12 comentaris:

Les Coses són com Som ha dit...

Jo penso que el cotxe és de:

A- Un discotequero que ha sortit de festa i borratxo com una cuba tornant a casa ha xocat amb algun arbre, un fanal i desaparcant ha rallat els cotxes del costat.

B- Un lunero? aquells que empotren el cotxe a les botigues o naus per robar tot el què trobin. (no sé com es diuen...aix)

Corre, marxa!!

Assumpta ha dit...

El cotxe és d'una persona que s'ha quedat sense casa... a la nit hi va a dormir... a vegades, per poder oblidar els problemes, beu... beu massa.

Sergi ha dit...

Jo he pensat quelcom similar a l'Assumpta.

Deric ha dit...

quin misteri, no?
ara, si veiessis el meu cotxe, tinc el terra del copilot ple de caixes buides de galetes, de caramels, de patates fregides... el que fa l'avorriment de conduir més de 2 hores cada dia!

Unknown ha dit...

Va ser una cantonada! L'havien mogut de lloc!
Ah! Espera't! No, aquest no és el meu cotxe! No hi tinc ampolles d'aigua.
És que com té la gent els cotxes siusplau! :p

sargantana ha dit...

una llar amb aillants de goma i parets de vidre..
l'enveja dels del caixer de devant!!

Núr ha dit...

A veure... Jo diria que és un home que va marxar de casa (o el van fer fora...) i aquella nit va pillar un bon gat i va tenir l'accident. Gairebé es mata. Per això ara ha pres la decisió d'aparcar el cotxe davant de casa teva i emborratxar-s'hi a dins, al cotxe parat.

El que no sé és si després torna a casa, perquè hi ha hagut reconciliació, o si dorm dins el vehicle...

rits ha dit...

quin misteri!
el que es`tà clar és que hi passen moltes coses en aquell cotxe

estrip ha dit...

No ho havia dit però les ampolles són d'aigua. Em sap greu però desmunto algunes teories. Una rascada la pot tenir tothom.

kweilan ha dit...

Té un aire de misteri que fa que sembli un fragment de novel.la policíaca.

òscar ha dit...

He mirat al Google (allà hi ha resposta per tot) i d'entre les trobades destacaria ...

1.- Un seguidor del Madrid, emprenyat pel resultat del diumenge, afirma que amb tanta ampolla buida el cotxe no pot ser de ningú més que d'en Laporta després de sortir de la discoteca Luz de Gas.

Hosti, ara s'ha penjat l'ordinador.

Assumpta ha dit...

No, no, no...no faci's trampa... Tots hem vist les ampolles i sabem que no són pas d'aigua, eh? :-))

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...