dimarts, 13 d’abril del 2010

apòstol Baltasar

En Garzón assegut al banc dels acusats es deu estar menjant les ungles veient que algú li pot passar al davant en voler investigar més a fons a l'església catòlica. I aquests deuen estar resant perquè l'inhabilitin veient que ells poden ser el seu proper objectiu. En aquest cas segur que en trauria suc, i no cometria cap injustícia, com es va fer amb el diari Engunkaria. Llegeixo en una notícia que les inspeccions que obre l'església catòlica s'anomenen “visita apostòlica”, i jo ja veig que un cop Garzón inhabilitat, aquest es faci apòstol per poder continuar el seu periple personal.

4 comentaris:

sargantana ha dit...

aixo em recorda allo que diuen dels bojos...que n'hi a mes a fora que a dins.
igual, igual...
bon dia!!

Sergi ha dit...

No negarem que aquest home ha fet feina, però la seva necessitat vital d'entrar en la història de vegades és preocupant.

neus ha dit...

i jutjaran a qui ha gosat fer el que molta gent esperava que fes algú un 14 d'abril! i que no em diguin que no estava tot mesurat i planelat.
Potser un jutge-showman però almenys els té prou ben posats com per remoure la merda i fer veure a molta gent, que no volia veure res, que España és un femer.
Espero que si el treuen de la circulació en surtin més com ell.

fada ha dit...

Però si ja té nom de rei... què més vol?

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...