dimarts, 1 de gener de 2008

rutina

El gener és un bon més per perdre la por al fred, per adonar-te’n que els dies cada cop tornen a ser més llargs, per potenciar qualsevol de les aptituds que tinguis perquè el gener és idoni per començar a ser constant i començar una rutina. No si valen les promeses de la revetlla de cap d’any, has de pensar en el que estaves desitjant fa dos i tres mesos, si ho has oblidat o si no, i si encara són objectius pendents. Rutina no és una paraula dolenta.

2 comentaris:

Cris ha dit...

Molts cops ens queixem de la rutina. Si no la tenim, també ens queixem de la falta de pautes i estabilitat. Sense considerar-la dolenta, la rutina afavoreix l'avorriment i el cansanci per la vida que portem. Hem de saber conviure amb la rutina disfrutant d'èpoques totalment antirutinàries. Un terme mig, vaja. Que tinguis un bon any!!!

Nuri ha dit...

Per mi el desembre és mes d'anar a dormir. Un letarg. El gener és quan em desperto, el febrer badallo, el març m'aixeco poc a poc i a l'abril ja sóc a la finestra per saludar el retorn del bon temps, de la primavera que entra, la calor amb tot el que comporta, la passió, l'hedonisme més salvatge i els plaers carnals més instintius...