dimarts, 22 de gener del 2008

llavis

Anava conduint, amb ella asseguda al costat mirant-se pel petit mirall que hi ha i repassant-se el llavis amb aquell pintallavis que més que vermell jo diria que és de color de sang. Poc a poc resseguint el voluminós i carnós llavi superior i amb la mirada fixa com si s’estigués mirant la punta del nas. I després l’altre llavi, menys carnós però més sensual, el que li agrada mossegar-se, el que li agrada acariciar-se, el que mai se li talla. De sobte ha fet un somriure i m’ha mirat d’una manera molt estranya, li he tornat el somriure i s’ha començat a despullar, primer la brusa, a poc a poc, un botó darrera l’altre, fins que li ha quedat oberta i l’ha acabat llençant al seient del darrera, després s’ha anat abaixant la faldilla. No ha parat fins treure-s’ho tot, excepte aquelles sabates negres de talons d'agulla. Jo com podia anava mirant la carretera, i com podia, també l’anava mirant a ella. S’ha posat un dit a la boca, l’ha tret ben ensalivat i s’ha acariciat els llavis. Sense voler jo premia amb força l’accelerador, amb massa força. He posat els ulls a la carretera i després els he tornat cap a ella, però ja no hi era. L'he buscat amb la mirada, si, si que hi era, si, estava ajupida sobre la meva falda, aleshores si que ja no he tret la vista de la carretera mentre pensava que no havia d’haver agafat aquella autostopista.

3 comentaris:

Sergi ha dit...

No pot ser que aquestes situacions et passin de debò, pensava que això només passava a les pel·lícules de sèrie B.

N ha dit...

Jejeje ara només falta el final: agafes la primera sortida, calent com una estufa, i et trobes amb un control antiterrorista de la guardia civil. Et treuen punts perquè consideren "conducció temer``aria" i et passes una nit al quarteillo (això si, l'endemà tindràs cafè i crossant gratis).

Fa temps hi va haver una campanya de la DGT (almenys en anuncis de ràdio), per mi la més efectiva i millor que han fet, sobre el tema. Te venia a dir que si tenies aquest tipus d'urgències millor que paréssis, fessis la feina i seguissis conduint...

estrip ha dit...

A la carretera hi ha molts perills. No sé quants punts m'hauria costat això si m'haguessin enxampat. Però que havia de fer? fer-la baixar del cotxe un cop anava sense roba?

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...