divendres, 22 de febrer de 2008

al límit

Vaig una mica per sobre de la velocitat permesa i passant a un altre vehicle, de sobte veig unes llums al darrera que em fan senyals, un cotxe vol passar, però jo ja em passo bastant del límit de velocitat i no vull accelerar més. Continua fent llums, ara amb més insistència. Penso que deu tenir presa el pobre, potser va al hospital o arriba tard a una reunió important, així que accelero una mica més fins a tenir espai i tornar al carril de la dreta. Per fi podrà passar i arribar alhora, o no! Però la meva sorpresa és que en comptes de continuar el seu camí, es posa davant meu i comença a reduir la velocitat. No ho entenc? No tenia pressa?

Com que comença a anar tant a poc a poc, faig intenció de tornar-lo a passar però amb un cop de volat em tapa el pas provocant que em quedi darrera seu. Veig que mira pel retrovisor i em fa senyals com d’emprenyat perquè abans no m’ha pogut passar quan ell ha volgut. No m’ho crec, en un primer moment m’enfado, però després decideixo posar-me al carril de la dreta i continuar al ritme que ell em marqui, tant se me’n dona, jo no tinc presa. De sobte posa l’intermitent i em fa senyals amb el braç com volent que el segueixi, em sembla que vol que parem i ens discutim, perquè no crec que s’hagi perdut i em vulgui preguntar per algun lloc. Li segueixo el joc i poso l’intermitent amb la intenció de seguir-lo però quan ell ja ha agafat la sortida, jo mirant que no vingui ningú per darrera em reincorporo a la via i així aconsegueixo perdre’l de vista.

Quin bogeria!!!!

4 comentaris:

elur ha dit...

hi ha gent molt estranya pel món... molt!

mentre et llegia he pensat, els mossos!! :P

bona nit :)

iruNa ha dit...

Ostres Estrip, quin mal rotllo!! Jo a vegades m'he trobat amb algun flitipaldi que té ganes de picar-se i al final acabes veient que no val la pena rebaixar-se al seu nivell. Però això de voler parar i barallar-se ja fa més por!
Crec que vas fer molt ben fet!

estrip ha dit...

ostres, si fossin els mossos, quasi seria una persecució.

si, si Iruna, em va sortir bé. per sort.

Nuri ha dit...

Segur que no eren secretas novatos (que s'haguessin oblidat del protocol a seguir per fer-te parar)?