dimecres, 13 de febrer del 2008

spa vs tradició

M’han convidat al nou well-spa-fitness a passar la tarda i fer una mica d’exercici. Tot molt nou, molt modern, amb unes màquines de dissenys estranys les quals abans has de preguntar com funcionen perquè és impossible encertar com t’hi has de posar. Una piscina amb massatges de tot tipus i zones de relaxació amb música, banys de poma, de mandarina i no sé quines fruites més. Tot molt lluent però sense cap olor, tot molt estèril, i no cal anomenar aquells o aquelles amb els seus últims models en malles i camisetes del nylon més evolucionat, i els seus pentinats que n’hi s’han bellugat després d’una sessió de steps o spinning. Sigui com sigui, he fet 45 minuts damunt la bici a ritme de música i una estona de màquines de musculació.
En acabat, un cop al carrer m’ha vingut com una alenada de la olor del meu gimnàs de tota la vida, aquell que porta més de 30 anys, aquella olor de la fusta que et transmet tota la història de tota la gent que hi ha passat, campions de halterofília, campions de judo i de gimnàstica i les rialles i els plors de milers de nens que hi han passat.
No no, no m’hi faria pas soci. De moment, en allò de renovar-se o morir, trio morir.

5 comentaris:

N ha dit...

Aixo dels spas és la moda del canvi de segle, jo particularment també prefereixo el vell gimnas de tota la vida, i si vull terapies amb aigua, me'n vaig a les gorgues de la Muga, que és més natural, pots fer nudisme i anar-hi amb els gossos...

Sergi ha dit...

Segur que t'hi acostumaries. Potser al que més et costaria acostumar-te, és al preu.

Txell ha dit...

Es el que t'anava a dir... has preguntat la quota mensual? Per què estic segura, seguríssima que cauries de cul.

Parlant de gimnassos... des d'abans de Nadal que no trepitjo el meu ;)

Boira ha dit...

jejeje, no canviaries l'olor de fusta pels banys de poma i mandarina? Mmmm...a mi em frenaria el preu...però em sembla que m'acostumaria aviat. Ara, a lo que ja no m'acostumaria tant es a la gent que dius que ronda per allà!

estrip ha dit...

si si, Nuri aquestes son les bones teràpies d'aigua.

No he dit res del preu però teniu raó.

i la olor de fusta és molt bona eh!

bona nit!

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...