dimarts, 25 de maig del 2010

robin posseït

El príncep de la guerra és el nom que jo li donaria ara al príncep dels lladres, altrament anomenat Robin Hood després de veure l'última pel·lícula dirigida per Ridley Scott i protagonitzada per Russell Crowe. Un Crowe que a la primera primera aparició ja se'l veu antipàtic i a les antípodes del que hauria de ser el Hood divertit i astut. Però el pitjor de tot, no és que dibuixin en Robin amb un altre caràcter, sinó el bèl·lic argument de la pel·lícula. Guerra entre anglesos i francesos, i crueltat a dojo amb un Robin Hood més semblant a un posseït d'una pel·lícula de zombies que a un personatge admirat pels nens gràcies a la seva bondat. En fi, que si li canviessin el títol per La Conquesta de'n Joan sense Terra, ja faria el fet.

Ah! i no parlo de la Marian perquè li esguerraria el final a qui la vulgues veure. Per mi un nyap!

10 comentaris:

Rita ha dit...

Bé! Tampoc pensava veure-la i així no tinc la sensació d'haver-me perdut res... :-)

Goculta ha dit...

Amb el precedent de Gladiator que esperaves?

GEMMA ha dit...

Ok!

neus ha dit...

a mi que surti en Crowe en una pel·lícula ja és motiu suficient per no mirar-la, pot ser tan bon actor com vulguin però jo no puc.

Sergi ha dit...

Jo no l'he vista ni tinc massa intenció, però ja només veure el Russell Crowe allà és perquè se't passin les ganes...

myself ha dit...

Doncs res, tampoc tenia intenció de veure-la. Em treus un pes de sobre dient-me que no val la pena. (amb aquestes pel·lícules sempre penso: i si era bona?!)

rits ha dit...

oooooh, quina llàstima, mira que sonava bé, però no ets el primer que sento que no li ha agradat.

sense ser una gran peli: El príncep de Pèrsia. Compleix amb tot el que es demana d'una peli d'acció per no pensar, fins i tot rius i passes una bona estona (tenint clar el que vas a veure, esclar. Una peli Disney). I el noi, és més simpàtic (i més guapo!). la noia.... no sé jo, la Cate Blanchett diria que està més ben valorada.

Assumpta ha dit...

Jo no vaig quasi bé mai al cinema... però mira, està bé saber aquestes coses :-)

Avui en dia tot va així... quanta més sang i fetge, millor... Una pena, la veritat.

Les Coses són com Som ha dit...

No l'he vist i crec que no ho faré. Em quedo amb la primera versió. Un petonàs!!

kweilan ha dit...

A mi m'agrada el tema i ja n'he vist unes quantes i sempre he disfrutat amb aquest personatges. Però, clar, me l'imagino molt diferent a aquest que comentes tu.

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...