dilluns, 21 de gener del 2008

desperta,desperta

Avui quan m’he despertat gemegava, me l’he quedat mirant, segur que estava dins d’un somni eròtic d’aquells dels que no et vols despertar i que vols repetir cada nit, amb la persona desitjada. M’agradaria saber amb qui carai s’ho estava fent, a on i perquè, però no he gosat despertar-la, ella seguia cridant, udolant, respirant tant profundament, que fins i tot m’he enfadat perquè amb mi tot això no ho fa, potser no s’ho passa prou bé, he vacil·lat per un moment. En fi, m’he resignat amb el seu plaer estrany i m’he anat entonant jo també, me la mirava fixament, els seus ulls mig oberts però adormits, els seus llavis es movien frenèticament i feien moviments com si estigués sent posseïda per algun esperit, i cada vegada m’excitava més. He començat a cridar jo també amb el meu iniciat plaer, i a fer moviments estranys, i respirava profundament com un posseït, somreia perquè semblava que m’havia posat a la seva alçada pel que fa al plaer i de fet mai m’ho havia passat tant bé, fins que he sentit una mà freda a l’espatlla que em sacsejava i que em deia, desperta, desperta, amb qui estaves somiant si es pot saber? Evidentment l’he enganyada no li he dit que era amb ella.

4 comentaris:

Uribetty ha dit...

M'agrada, un final inesperat!
Salutacions!

Sergi ha dit...

Però què hi ha de més maco que excitar-se com un berro amb la persona que tens al costat. Hauria de ser qui més t'excita, no?

N ha dit...

Tothom té secrets, desitjos inconfessables, que a vegades apareixen somiant (per despertar bruscament i adonar-te que l'objecte del desig s'esfuma de cop). Quin mal rollo que te despertin quan tens un llamp de somni com aquest! Una solució, d'essència perversa, com a "càstig" per a qui t'ha despertat i t'incita al sexe, és seguir somiant despert, utilitzant el cos real de qui està al teu costat però amb la ment encara al somni... somni que, de no haver-te despertat, potser no haguessis ni recordat, i haguessis acabat fent l'amor com sempre amb la persona de sempre.

estrip ha dit...

almenys no era un somni d'infidelitats. He tingut sort!

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...