Ves al contingut principal

setanta-sis

Un secret d'amor sense revelació dóna passió i llanguiment; i revelar l'amor dóna temor per fervor. I per això l'Amic de totes maneres té llanguiment.
(Ramon Llull - Llibre d'Amic i Amat)

Comentaris

Assumpta ha dit…
Així que no hi ha res a fer... l'amor és així :-)
Jordi Casanovas ha dit…
ostres que difícil que ho posa no?
Striper ha dit…
malgrat tot l'important es tenir amor.
Anònim ha dit…
Quan s'ha de revel.lar un sentiment (perquè se suposa que l'altre no ho sospita o no ho sap), cagada l'hemus.
rits ha dit…
ais, que complicat!!!!!!
khalina ha dit…
qui ha dit que l'amor és fàcil? ;)
estrip ha dit…
un secret d'amor, potser és tot això que diu. Però l'amor en si no. Veig que els comentaris van enfocats en que difícil o quin patiment(llanguiment) és l'amor. Però jo no hi estic d'acord.

en fi, ja sabeu doncs, res de secrets!

merci per deixar la vostra estripada!
Assumpta ha dit…
No, no... jo tampoc hi estic d'acord jajaja... em moro de riure perquè llegeixo el meu comentari i estic dient que "SI" i el que volia dir és que hi ha moments, circumstàncies en que l'amor sí és així... però NO SEMPRE, gràcies a Deu... només faltaria!!! :-))

I també és maco que hi hagi petits moments de llanguiment perquè llavors gaudeixes molt més els de felicitat (que són els més)
khalina ha dit…
En el musical Flor de nit una cançó diu "l'amor no és cec, l'amor és borni. Amb un ull diu que sí, amb l'altre diu que no..."
Anònim ha dit…
Expertes i sàvies paraules.

Entrades populars d'aquest blog

ressona el piano

Sona el piano, la melodia que més m’agrada. Sona el piano i les notes sonen sobre el teu bes, t’acaricio els cabells, i a dues mans et ressegueixo el contorn amb els meus dits, deixant el polze enrera amb els ulls i amb les pessigolles que neixen dels innocents pàmpols. Baixo pel sostingut pendent del teu clatell i amb angle obert escampo petons i carícies cap a les teves espatlles. Canvio a clau de fa, i passo la meva llengua resseguint-te el coll fins a la nou. Fas un si per mi. Les meves mans ja son al davant, i els meus cabells cauen sobre teu i somrius. Aleshores un nota suau escala un sol dels teus pits que s’excita, i dono voltes i voltes, sobre el la. Mentre l’altra mà fa un altre camí, i es regira per la cintura quasi sense tocar-la, fins que arriba completament estirada, a les natges, i les prem amb la força d’un do sostingut. Remolins de notes per tot el cos, somiem amb totes les melodies, amb els ulls tancats, fora dels nostres cossos. Tot dos a compàs, i a contrapàs, l’in…

la porta

Corria amb la llengua a fora, esbufegant i mirant enrere cada cinc passos per veure si encara em seguia. Em rascava les cames amb alguns esbarzers i algun branquilló em fuetejava la cara. De sobte es va acabar el bosc frondós que m'ajudava a escapolir-me i es va obrir davant meu la immensitat de la vall amb les muntanyes amagant l'horitzó. I al mig del prat, que ja trepitjava, hi havia el que semblava una antiga fortalesa en ruïnes. Vaig pensar que em serviria de refugi abans que el meu perseguidor també sortís del bosc. Vaig anar cap allà, com més a prop més imponent era aquella construcció, em vaig atansar a l'escalinata on cada escaló era mitja cama meva, i amb deu i ajut vaig poder arribar al que semblava l'entrada. Vaig mirar el bosc un altre cop, les branques es movien, ja el tenia a sobre, m'atraparia. Em vaig mirar l'entrada, i a poc a poc, la vaig anar traspassant a la vegada que un calfred també em va remoure el cos. Una última passa, i de sobte, una…

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i raigs de llum que els núvols de pell d’ovella del dia que comença cedeixen. Tombat bocaterrosa sobre el matalàs amb el llençol arreplegat als peus degut a la calor de la matinada, i només amb els pantalons del pijama, mig obro els ulls amb i em vaig despertant a mida que les passes que se senten del carrer s’intensifiquen, mentre l’activitat d’un dia laborable i calorós de Juliol va enfilant, enfilant, enfilant...