Ves al contingut principal

el que a mi m'agrada

Un professor japonès de karate que donava classe a la seu general de l'organització de karate a Tokio durant molts anys, es preocupava sempre massa de com fer les classes, de si els alumnes pensaven si eren o no eren avorrides, si en treien profit o no. Es va estar preocupant molt de temps, tant que un dia va dir prou. Va decidir deixar-ho i així ho va comunicar al seu cap. Encara però, li quedava una setmana per endavant abans de plegar, i aleshores s'ho va prendre amb més calma decidint que aquella setmana faria el que a ell li agradava fer, i sense preocupacions. Tant bé s'ho va passar i tant va tornar a gaudir del seu art marcial, i els seus alumnes també, que a petició d'aquests i del seu nou entusiasme va decidir continuar, i es va quedar allà encara durant molt i molt més anys.

Comentaris

elur ha dit…
bona història, sí senyor. no cal mirar-nos el melic constantment, però sí preocupar-nos d'estar prou contents amb nosaltres mateixos i per nosaltres mateixos.
Assumpta ha dit…
Una història de la que hauriem de prendre exemple. Estar bé amb un mateix, la pau interior, és el més important...

M'ha agradat!! ;-)
XeXu ha dit…
Una història que es pot resumir en que cal donar importància a les coses que en tenen i no deixar-nos portar per preocupacions absurdes. Sempre hauríem de ser prou segurs per fer el que creiem i defensar-ho, però a veure qui és el guapo que ho fa. D'aquestes coses sempre se n'adonen primer els orientals! A veure si n'aprenem.
estrip ha dit…
elur, fora preocupacions eh!

Assumpta, això de la pau interior m'ha agradat. I la pau exterior que no falti tampoc!

Xexu, si noi, els orientals són els millors per això!
Jordi Casanovas ha dit…
gairebé quan quan anuncies a la feina que estàs a punt de plegar. Aquells últims 15 dies són d'una tranquil·litat increïbles.
kweilan ha dit…
Aquest apunt se m'havia passat. M'ha encantat!!!
Green Kokichi ha dit…
There are many places where such Neon Open signs can be used. Also their applications make them more useful for use and they can be put up anywhere and everywhere. Let us see some examples.

If you are looking for something non-traditional, get the new look with the Neon Open Sign. With slanted lettering and slanted colorful shapes in the background, it's different, fun, and sure to increase traffic to your store.

You can even get vertical with the Open Vertical neon sign! This Neon Open Sign can be placed in anywhere in the crowded windows with limited horizontal space, making the best use of the space available. It is especially great for liquor stores, specialty shops, and smaller storefronts.


neon open signs
search engine optimization specialists

Entrades populars d'aquest blog

ressona el piano

Sona el piano, la melodia que més m’agrada. Sona el piano i les notes sonen sobre el teu bes, t’acaricio els cabells, i a dues mans et ressegueixo el contorn amb els meus dits, deixant el polze enrera amb els ulls i amb les pessigolles que neixen dels innocents pàmpols. Baixo pel sostingut pendent del teu clatell i amb angle obert escampo petons i carícies cap a les teves espatlles. Canvio a clau de fa, i passo la meva llengua resseguint-te el coll fins a la nou. Fas un si per mi. Les meves mans ja son al davant, i els meus cabells cauen sobre teu i somrius. Aleshores un nota suau escala un sol dels teus pits que s’excita, i dono voltes i voltes, sobre el la. Mentre l’altra mà fa un altre camí, i es regira per la cintura quasi sense tocar-la, fins que arriba completament estirada, a les natges, i les prem amb la força d’un do sostingut. Remolins de notes per tot el cos, somiem amb totes les melodies, amb els ulls tancats, fora dels nostres cossos. Tot dos a compàs, i a contrapàs, l’in…

la porta

Corria amb la llengua a fora, esbufegant i mirant enrere cada cinc passos per veure si encara em seguia. Em rascava les cames amb alguns esbarzers i algun branquilló em fuetejava la cara. De sobte es va acabar el bosc frondós que m'ajudava a escapolir-me i es va obrir davant meu la immensitat de la vall amb les muntanyes amagant l'horitzó. I al mig del prat, que ja trepitjava, hi havia el que semblava una antiga fortalesa en ruïnes. Vaig pensar que em serviria de refugi abans que el meu perseguidor també sortís del bosc. Vaig anar cap allà, com més a prop més imponent era aquella construcció, em vaig atansar a l'escalinata on cada escaló era mitja cama meva, i amb deu i ajut vaig poder arribar al que semblava l'entrada. Vaig mirar el bosc un altre cop, les branques es movien, ja el tenia a sobre, m'atraparia. Em vaig mirar l'entrada, i a poc a poc, la vaig anar traspassant a la vegada que un calfred també em va remoure el cos. Una última passa, i de sobte, una…

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i raigs de llum que els núvols de pell d’ovella del dia que comença cedeixen. Tombat bocaterrosa sobre el matalàs amb el llençol arreplegat als peus degut a la calor de la matinada, i només amb els pantalons del pijama, mig obro els ulls amb i em vaig despertant a mida que les passes que se senten del carrer s’intensifiquen, mentre l’activitat d’un dia laborable i calorós de Juliol va enfilant, enfilant, enfilant...