Ves al contingut principal

avui és demà

Avui he sentit que l'amor espanta la por, però la por espanta l'amor. Avui he vist un núvol tapar el Sol però també néixer una ombra. Avui he llegit una història sense final i potser sense començament. Avui he fet un comiat però també he fet camí. No sé si avui he escrit el dia o el dia m'ha escrit a mi.

Comentaris

Clint ha dit…
potser que ens aclarim no? ;)
Carme ha dit…
Tu i el dia us heu escrit l'un a l'altre? :)
XeXu ha dit…
M'agrada molt moltíssim la frase ambivalent de la por i l'amor. No sé si l'has escrita tu, o l'has sentit d'algú altre, però me la deixaries per posar-la al blog, allà dalt a la dreta?
Eli ha dit…
Demà serà un altre dia.. i potser es veurà tot molt més clar!
:-D
instints ha dit…
és ben cert, l'amor espanta la por i la por espanta l'amor. A vegades van de bracet per això.
mar ha dit…
paraules encertades...

el dubte és l'essència del moviment...
sense dubtes tot seria ben avorridot, no?
rits ha dit…
m’agrada aquest post. No sé perquè, però podria semblar trist i en canvi a mi em sembla esperançador. Tanques una porta però comences un nou camí. I això és ben bo.

La primera frase tb trobo que és brutal. Però més que espantar crec que és un polze de forces. Quan l’amor és més fort venç la por, però si venç la por, és que l’amor no és gaire fort.
Assumpta ha dit…
En general aquest és un dels blogs que m'agrada seguir... però és que, a més, de tant en tant, fas uns posts que són del millor de tota la catosfera, i aquest n'és un... No puc dir res més, és una preciositat :-)
estrip ha dit…
i tant Xexu, no és meva... els hi va sortir a uns tertulians a la ràdio. Tota teva!

Ostrea Assumpta, això si que em fa posar vermell! Gràcies!
Ventafocs ha dit…
Avui és el primer dia que he entrat al teu blog, i el que he llegit m'ha agradat molt. Me'n vaig, però tornaré. Una abraçada.

Entrades populars d'aquest blog

ressona el piano

Sona el piano, la melodia que més m’agrada. Sona el piano i les notes sonen sobre el teu bes, t’acaricio els cabells, i a dues mans et ressegueixo el contorn amb els meus dits, deixant el polze enrera amb els ulls i amb les pessigolles que neixen dels innocents pàmpols. Baixo pel sostingut pendent del teu clatell i amb angle obert escampo petons i carícies cap a les teves espatlles. Canvio a clau de fa, i passo la meva llengua resseguint-te el coll fins a la nou. Fas un si per mi. Les meves mans ja son al davant, i els meus cabells cauen sobre teu i somrius. Aleshores un nota suau escala un sol dels teus pits que s’excita, i dono voltes i voltes, sobre el la. Mentre l’altra mà fa un altre camí, i es regira per la cintura quasi sense tocar-la, fins que arriba completament estirada, a les natges, i les prem amb la força d’un do sostingut. Remolins de notes per tot el cos, somiem amb totes les melodies, amb els ulls tancats, fora dels nostres cossos. Tot dos a compàs, i a contrapàs, l’in…

la porta

Corria amb la llengua a fora, esbufegant i mirant enrere cada cinc passos per veure si encara em seguia. Em rascava les cames amb alguns esbarzers i algun branquilló em fuetejava la cara. De sobte es va acabar el bosc frondós que m'ajudava a escapolir-me i es va obrir davant meu la immensitat de la vall amb les muntanyes amagant l'horitzó. I al mig del prat, que ja trepitjava, hi havia el que semblava una antiga fortalesa en ruïnes. Vaig pensar que em serviria de refugi abans que el meu perseguidor també sortís del bosc. Vaig anar cap allà, com més a prop més imponent era aquella construcció, em vaig atansar a l'escalinata on cada escaló era mitja cama meva, i amb deu i ajut vaig poder arribar al que semblava l'entrada. Vaig mirar el bosc un altre cop, les branques es movien, ja el tenia a sobre, m'atraparia. Em vaig mirar l'entrada, i a poc a poc, la vaig anar traspassant a la vegada que un calfred també em va remoure el cos. Una última passa, i de sobte, una…

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i raigs de llum que els núvols de pell d’ovella del dia que comença cedeixen. Tombat bocaterrosa sobre el matalàs amb el llençol arreplegat als peus degut a la calor de la matinada, i només amb els pantalons del pijama, mig obro els ulls amb i em vaig despertant a mida que les passes que se senten del carrer s’intensifiquen, mentre l’activitat d’un dia laborable i calorós de Juliol va enfilant, enfilant, enfilant...