divendres, 1 de febrer del 2008

reflex

M’he llevat com sempre, un dia qualsevol, he esmorzat, he fet la maleta amb tots els documents i la poma que em menjaré a mig matí. He sortit de casa per les escales i he arribat al carrer. Vaig caminant al despatx i em trobo pel camí amb la gent de sempre que saludo com sempre, ningú es estrany i tot és normal fins que passo per davant d’un aparador de roba en el qual m’aturo perquè veig una figura nua, no és un maniquí perquè es mou, és un cos masculí que reconec de seguida, és un reflex. Aparto els ulls del aparador i miro cap avall, cap a mi, no porto roba, estic despullat. No ho entenc, les persones amb qui m’he trobat no m’han dit res i han actuat com si no passes res. Ara però és diferent, la por m’envaeix, la vergonya que algú em vegi em mata. Començo a córrer cap a casa i em vaig amagant de portal en portal, com puc poso la maleta ara davant ara darrera, i continuo corrent apunt de fer un rècord mundial. No me n’adono si em miren o no, només em preocupa arribar a casa el més aviat possible, però el carrer per on vaig es més llarg que abans, no veig el final i continuo corrents. Estic desesperat, avergonyit i despullat i continuo corrents. Fins que per sort, el camió de les escombraries m’ha despertat. Són dos quarts de quatre de la matinada i em comença a preocupar que somií tantes vegades que vaig despullat a tot arreu. Potser a partir d’ara per dormir em posaré alguna cosa.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Diuen que això és un somni molt comú, crec que si busques algun llibre en podràs trobar alguna interpretació més o menys fidedigna. Jo no recordo haver-ho somniat mai, però és que dormo tan poc que no recordo mai el que somnio.

Anònim ha dit...

Somiar té molta relació amb les experiències viscudes i amb la part més íntima del nostre ordenador central: el cervell. Són analitzables no només les situacions que somiem sinó les sensacions que tenim mentres experimentem el somni. No t'analitzaré a tu, estrip, però en tinc prou amb llegir el teu somni com per saber una mica més de tu.
Xexu, tens raó, no pots recordar què has somiat pq segurament et despertes en una fase anterior a la que ens permet divagar i treure'n conclusions dels nostres propis deliris onírics. MOLT BON DIA A TOTHOM!!!!!! Me'n vaig a fer un cafetó. MUAK

estrip ha dit...

XeXu, això de les interpretacions fa por, millor deixar el somni tal com és.

Ostres, meta-dona, gràcies per no analitzar-me, suposo que el bloc és una mica de mi, no només aquest somni o post.

salut!

N ha dit...

Sempre he sentit a dir que aquest somni denota inseguretat personal davant la societat.

El nudisme, una bona opció de vida!

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...