Ves al contingut principal

una sola mirada

Els paravents volen pel cel, mentre el vídeo es cruspeix la cinta. La cassola ja fa xup-xup, les rodes dels cotxes escupen amb força la pluja. Uns altres pedalegen al voltant d’un hexàgon.

Ha pagat la multa online, però les penes no marxen online. És juga un tie break. No hi ha tinta a la impressora, ni als ulls del cec.

S’avança el termini pel dimecres i dubta, algú amb mala conducta. Sort del regal, la carbassa i la pipa ja son apunt, el mate és amarg, però més dolç que un serial.

El futur és buit, però no importa. El present també, però es distreu amb un paper.

Ja trona, una sola mirada!


Comentaris

Delfica ha dit…
Quants plànols sobreposats pot tenir un mateix instant..., em marejo de pensar-ho
iruNa ha dit…
Em quedo amb aquesta frase:
"el futur és buit, però no importa. El present també, però es distreu amb un paper."
Crec que això és precisament el que intentem fer totes les persones a les que ens agrada escriure... i és la filosofia de fons de molts blogaires que rondem per aquí. El futur és incert i buit, també ens costa viure en un present que sovint veiem sense massa sentit. Escriure i omplir papers amb paraules és una manera de distreure aquest temps i sentir-nos part d'alguna cosa!
una abraçada!
Rita ha dit…
M'agrada la teva capacitat d'observació i la descripció que en fas. La falta de tinta als ulls del cec, bufff, molt ben descrita!
Bona setmana, maco!
menta fresca ha dit…
vaja destripada que has fet, nano! estic d'acord amb Iruna i la frase que cita. Potser que estiguis un dies sense llegirme que sembla que t'encomanes de melangia, coi!NOTA: com em façis cas et guanyaràs una de bona!
elur ha dit…
aquí el tro ha sigut llarg i sostingut... el seu ressó encara dura.
Striper ha dit…
Ets un artista de les paraules si senyor..
labruixoleta ha dit…
sembla que ell hi veu moltes coses, i li queda molta tinta per omplir el present, o el futur.

a veure si deixa el paperet sota les pedres i un dia d'aquests el trobes tu i ens dius què hi diu, ni que sigui online ;-)
e ha dit…
PLE DE PARAULES
El futur s'omplirà, si més no, de tinta online.
Nuri ha dit…
Si no té compte corrent fl final les multes li prescriuran i no les haurà de pagar. Això és el futur.
Per cert que és un tie break?
estrip ha dit…
delfica, mareja més la realitat directa.
iruna, ben descrit!
rita, merci, bona setmana, maca.
menta fresca, és la olor de menta fresca que s'encomana.
elur, se sent a tot arreu eh!
striper, moltes gràcies mestre.
bruixoleta, el futur, que diu? ostres estaria bé trobar aquest paperet.
e, esperem-ho!
nuri, un tie break són uns punts de desempat en el tennis. Si la mateixa paraula ho diu, tie break!
Myt ha dit…
Un futur buit és com una tassa buida, que només per la seva qualitat de buida, pot ser omplerta.

I qui sap si aquest paper amb el que es distreu, no li va dissenyant un preciós futur...
bruixoleta ha dit…
m'he tornat a tancar a la caseta del bosc, a fer de bruixboleta, i he mirat la bola màgica. Ja sé què diu el futur... però m'ho guardo per mi (és més bonic així... ;-p) (1-1) :-)
menta fresca ha dit…
ei, vols un somriure, una abraçada i un peto, dons demanam'ho i te'n daré tantes com volguis, va...que son gràtis!!!
fada ha dit…
M'ha agradat aquest seguit d'imatges que descrius. Les imagino fugisseres, il·luminades per la brevetat del llampec, retingudes a la retina, mentre encara dura el tro. Un petó.
estrip ha dit…
myt, això és la millor desripció del futur. El sabrem emplenar?

bruixoleta, hehe, 1 a 1? ja vorem, ja!

menta, moltes gràcies.

fada, el tro, breu i llarg al mateix temps, eh!

Entrades populars d'aquest blog

ressona el piano

Sona el piano, la melodia que més m’agrada. Sona el piano i les notes sonen sobre el teu bes, t’acaricio els cabells, i a dues mans et ressegueixo el contorn amb els meus dits, deixant el polze enrera amb els ulls i amb les pessigolles que neixen dels innocents pàmpols. Baixo pel sostingut pendent del teu clatell i amb angle obert escampo petons i carícies cap a les teves espatlles. Canvio a clau de fa, i passo la meva llengua resseguint-te el coll fins a la nou. Fas un si per mi. Les meves mans ja son al davant, i els meus cabells cauen sobre teu i somrius. Aleshores un nota suau escala un sol dels teus pits que s’excita, i dono voltes i voltes, sobre el la. Mentre l’altra mà fa un altre camí, i es regira per la cintura quasi sense tocar-la, fins que arriba completament estirada, a les natges, i les prem amb la força d’un do sostingut. Remolins de notes per tot el cos, somiem amb totes les melodies, amb els ulls tancats, fora dels nostres cossos. Tot dos a compàs, i a contrapàs, l’in…

la porta

Corria amb la llengua a fora, esbufegant i mirant enrere cada cinc passos per veure si encara em seguia. Em rascava les cames amb alguns esbarzers i algun branquilló em fuetejava la cara. De sobte es va acabar el bosc frondós que m'ajudava a escapolir-me i es va obrir davant meu la immensitat de la vall amb les muntanyes amagant l'horitzó. I al mig del prat, que ja trepitjava, hi havia el que semblava una antiga fortalesa en ruïnes. Vaig pensar que em serviria de refugi abans que el meu perseguidor també sortís del bosc. Vaig anar cap allà, com més a prop més imponent era aquella construcció, em vaig atansar a l'escalinata on cada escaló era mitja cama meva, i amb deu i ajut vaig poder arribar al que semblava l'entrada. Vaig mirar el bosc un altre cop, les branques es movien, ja el tenia a sobre, m'atraparia. Em vaig mirar l'entrada, i a poc a poc, la vaig anar traspassant a la vegada que un calfred també em va remoure el cos. Una última passa, i de sobte, una…

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i raigs de llum que els núvols de pell d’ovella del dia que comença cedeixen. Tombat bocaterrosa sobre el matalàs amb el llençol arreplegat als peus degut a la calor de la matinada, i només amb els pantalons del pijama, mig obro els ulls amb i em vaig despertant a mida que les passes que se senten del carrer s’intensifiquen, mentre l’activitat d’un dia laborable i calorós de Juliol va enfilant, enfilant, enfilant...