dissabte, 20 de desembre del 2008

perdonavides

Sortint de la ciutat esportiva per aquells portals gegants em trobo un milhomes a l’altre banda que volia entrar i jo sortir. Ell obre la gegantina porta i em deixa sortir primer, d’una altra manera hauria quedat forçat; doncs segons cap a quin costat s’obri passa primer un o primer l’altre. Així que vaig sortir, i passant a fregar del seu braç em mira de reüll i per sobre les espatlles, i vaig pensar, que feia temps que no em trobava un perdonavides com aquell. Més tard intentava recordar de què coneixia aquell ganganàs. Si, efectivament era el gamarús aquell que no parava de donar voltes amb la seva fantàstica moto fent-se el galifardeu perquè encara no tenia ni el permís de conduir i fent tot el soroll possible. Ara, tot s’ha de dir, molts cops anava acompanyat de noies d’aspecte físic, bufó.

15 comentaris:

Sergi ha dit...

No sé si pretens que entrem en una discussió sobre per què els fatxendes s'enduen les noies abans que els bons jans, però mira, jo de moment m'abstinc d'aquest tema i et diré que a mi em molesta que s'obri la porta del metro i que fora hi hagi una pantalla de gent amb ulls ansiosos per entrar, que no veuen res de res. Em fa ràbia i més d'un cop he sortit amb els colzes per davant emportant-me algú. Deixin sortir abans d'entrar, si us plau!

Anònim ha dit...

Això passa xiquet... que els paios així van amb molte noies, però es pot mantenir una conversació amb elles? també ens ho hauríem de preguntar... he estat cruel pot ser... però val més tenir bon cor :)

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

dir-te que pasis uns bons dies de nadal i cap d'any en companyia dels que estimes.

Striper ha dit...

Aixo es un d'aquells dubtes filosofics amb respostes diverses en tot cas amic meu la resposta esta en el vent.

iruNa ha dit...

Ui... d'aquests n'hi ha uns quants voltant pel món! I jo sempre dic que és millor tenir-los ben lluny.
Estic dacord amb en XeXu, a mi també em fa molta ràbia la gent maleducada que no et deixa sortir dels llocs.
I també amb en Cesc en el que diu sobre el tipus de noies que van amb aquests nois. "Dios los cria y ellos se juntan" no?

neus ha dit...

Corre massa "machoibérico" amb la testosterona en alça, pel que veig.

De la mateixa manera que hi ha tòtils insoportables, hi ha tòtiles inaguantables.

khalina ha dit...

Jo tampoc suporto els perdonavides. I les que van amb ells ja saben a que s'exposen, o potser ni ho saben perquè no donen per a més.

D'acord amb en Xexu, els que no deixen baixar del metro són uns incívics, i de vegades els demano que s'apartin de bones maneres, altres no dic res, però els faig apartar amb gestos o mirades. No sóc cap perdonavides. A l'altra gent li somric i tot :)

labruixoleta ha dit...

el pitjor és que a part de fardar, normalment molesten, llavors és més difícil ignorar-los, que en el fons és el que menys suporten, no cridar l'atenció d'una forma o altra. Però de vegades més que ràbia, fan riure de lo gamarusos i capsots que són, llavors, "bufons" tb ho són ells.

Assumpta ha dit...

Jajaja... ja se sap, persones massa preocupades per l'apariència física i la imatge i poqueta cosa més... tots molt bufons això sí :-))

estrip ha dit...

Xexu, no pretenc res, es pot parlar del insults, de l'educació, del motorista o de les seves noietes.

Cesc, potser ni ha alguna que se'n deu salvar no? no les he conegut aquestes!

menta fresca, igualment! una abraçada.

striper, en el vent o en el rebuf?

iruNa, així és un tipus vulgaris que ronda pels carrers aquest?

elur, machoibérico, no hi havia pensat! ës com aquella cançó de "cuanto más acelero, mas calentito me pongo..."

khalina, la paraula perdonavides els hi va com anell al dit eh!

bruixoleta, el soroll eixordador aquell, i si els mires amb cara de "jan'hihaprou" encara li donen més gas.

Assumpta, si si, bufons de veritat.

. ha dit...

la vida dona moltes voltes però, en el fons, ningú canvia.

rits ha dit...

m'ha fet gràcia lo de noies d'aspecte físic, bufones. Mira, què vols que et digui... i perquè? doncs peruè pensava que anaves a dir espectaculars o dones 10 o algo així, i no has parlat de noies bufones, com noies que sols són una aparença, un acompanyant, un accessori per al perdonavides.

Les noies aquestes apart, els perdonavides, quan més lluny millor. Qui et mira per damunt l'espatlla és que no es mereix ni un instant del teu temps.

Per cert, a mi també em moltesta molt les actituds incíviques del metro!!!

Anònim ha dit...

Devia estar de mala llet perquè el seu equip ha entrat en descens mentre que ha de veure com el seu etern rival no fa més que guanyar partit rere l'altre. I clar, et devia veure dels rivals i per això no ho va poder suportar.

Sadurní ha dit...

No entendré mai la fascinació que els perdonavides desperten en algunes (afortunadament, no totes) noies joves (i no tan joves). Segurament hauríem de tirar molt enrere en el temps i buscar una explicació als orígens de la nostra espècie: un mascle dominant és el que garantia una certa protecció davant de les dificultats de la vida. Si no és això, francament, no hi ha manera d'entendre-ho...

Anònim ha dit...

quantes coses que m'he perdut aquests dies que he estat desconnectada...

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...