Truita de farigola i mel
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
enfilant
Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...
-
Sona i ressona el piano : Posant lentament els dits sobre les tecles, i en ordre, sona així: Primer el polze resseguint la línia de la v...
-
Les primeres 23 paraules dels meus llibres de Sant Jordi són: “El telèfon ha sonat. Un to. Dos tons. << ¿S'hi pot posar algú? &...
18 comentaris:
Doncs mira, no fa gaires dies em van dir al meu blog que la farigola estava boníssima i que tantes propietats saludables... Suposo, doncs, que la truita de farigola i melmelada deu ser molt bona...
Ara bé... si tot això dóna un nou color ja no ho sé. Si tu ho dius, et creuré :-)
(Post de cinc paraules i comentari de més de cinquanta... no n'aprendré mai!)
Assumpta, he canviat la melmelada per la mel. Aquest era el color que jo volia dir...
a saber on l'has vist... però em puc imaginar un paisatge deliciós amb aquest nou color.
Son colors de tardor... has volgut expressar això? :-))
Ui... jo acab d'arribar de fer-me'n dues i em menjaria aquesta truita de molt bona gana... en sent l'olor i tot!
Jo, com a home que sóc, no puc veure més de 7 colors, així que per entendre això que dius, hauria de veure una mostra.
groc+verd= marró
marró+color mel= marró una mica més fosc
Igual a tardor?
Aix!!
Color potser també olor, sabor..
Tres colors del post, que en fan un de nou, color de mel.
T'asseguro que serà un nou tast, perquè la combinació ja m'agrada abans de llepar-me els dits. Thanks!
truita de bosc, de tardor, de sensacions...
realment un nou color
pensava que amb la farigola només es podia fer sopa!
I trobes que és bona?
aquesta combinació fa color de tardor
Jo he provat el gelat de farigola però la truita... una combinació curiosa :)
!!!!!????? I a banda del color... el sabor què tal? No sé si gosar fer la barreja...
Provaré la barreja, ja us l'explicaré... el color i el sabor.
de veritat que és bona! una mena de crêpe dolça.
Primer mentre s'escalfa l'oli tirar la farigola. Podem escalfar un mica la mel abans de batre-la amb l'ou perquè no sigui tant espesa. Però també ens pot agradar trobar un grumoll de mel, tot és opcional. I quan l'oli ja es calent fer la truita.
Publica un comentari a l'entrada