divendres, 23 d’octubre de 2009

descobriment d'un nou color

Truita de farigola i mel

18 comentaris:

Assumpta ha dit...

Doncs mira, no fa gaires dies em van dir al meu blog que la farigola estava boníssima i que tantes propietats saludables... Suposo, doncs, que la truita de farigola i melmelada deu ser molt bona...

Ara bé... si tot això dóna un nou color ja no ho sé. Si tu ho dius, et creuré :-)

(Post de cinc paraules i comentari de més de cinquanta... no n'aprendré mai!)

estrip ha dit...

Assumpta, he canviat la melmelada per la mel. Aquest era el color que jo volia dir...

elur ha dit...

a saber on l'has vist... però em puc imaginar un paisatge deliciós amb aquest nou color.

Assumpta ha dit...

Son colors de tardor... has volgut expressar això? :-))

Baraula ha dit...

Ui... jo acab d'arribar de fer-me'n dues i em menjaria aquesta truita de molt bona gana... en sent l'olor i tot!

XeXu ha dit...

Jo, com a home que sóc, no puc veure més de 7 colors, així que per entendre això que dius, hauria de veure una mostra.

instints ha dit...

groc+verd= marró
marró+color mel= marró una mica més fosc
Igual a tardor?
Aix!!

Striper ha dit...

Color potser també olor, sabor..

Carme ha dit...

Tres colors del post, que en fan un de nou, color de mel.

GEMMA ha dit...

T'asseguro que serà un nou tast, perquè la combinació ja m'agrada abans de llepar-me els dits. Thanks!

barbollaire ha dit...

truita de bosc, de tardor, de sensacions...


realment un nou color

Deric ha dit...

pensava que amb la farigola només es podia fer sopa!

Cesc ha dit...

I trobes que és bona?

rits ha dit...

aquesta combinació fa color de tardor

Ma-Poc ha dit...

Jo he provat el gelat de farigola però la truita... una combinació curiosa :)

fada ha dit...

!!!!!????? I a banda del color... el sabor què tal? No sé si gosar fer la barreja...

berta ha dit...

Provaré la barreja, ja us l'explicaré... el color i el sabor.

estrip ha dit...

de veritat que és bona! una mena de crêpe dolça.
Primer mentre s'escalfa l'oli tirar la farigola. Podem escalfar un mica la mel abans de batre-la amb l'ou perquè no sigui tant espesa. Però també ens pot agradar trobar un grumoll de mel, tot és opcional. I quan l'oli ja es calent fer la truita.