dimecres, 8 d’abril del 2009

vint minuts al dia

Descobrir que els ximpanzés intercanvien sexe a canvi d’aliments no és cap novetat, tothom sap quin és l’ofici més vell del món. Que el tripartit hagi de sortir al pas dient que ratifiquen el pacte de govern, deu voler dir, com en el futbol, que si perden un partit més faran fora l’entrenador, que en aquest cas en son tres. I mentre, a Girona es multarà a les persones que no treguin a passejar el seus gossos com a mínim vint minuts al dia. I haurà cua de gossos a la comissaria?

Però el pitjor és aquesta frase: “Com un cap de setmana de càmping”, del president d’un país on hi ha hagut un terratrèmol i on de moment ja s’han comptat 260 víctimes mortals, parlant de les persones que ho han perdut tot i se’ls ha allotjat en tendes de campanya. És que potser no el treuen a passejar vint minuts al dia a aquest home?

16 comentaris:

Joana ha dit...

Patètic és poc! Ahir els va dir ,als damnificats que anessin a la costa Adriàtica(algú pagaria l'hotel) i s'ho prenguessin com unes vacances...
Aquest matí he sentit a la ràdio "el cap de setmana al càmping". Realment m'he pensat que escoltava un programa de bojos
Bona nit Estrip :)

Assumpta ha dit...

Deixant a part totes les altres coses que hagi pogut fer i dir... només per aquesta frase del "cap de setmana de camping" aquest tio ja hauria de dimitir...

O és que quan acabi "el cap de setmana de camping" es pensa endur a tota aquesta gent a casa seva a viure amb el mateix luxe que vosté?

--------

I com ho sabran si els amos treuen a passejar els gossos o no? Surrealiiiisssmeeeee

rits ha dit...

demostra on té el cap, al no res!
patètic, realment patètic.


la notícia de Girona i els gossos tb és certa??? tela!!! realment si que estan apurats els ajuntaments que volen recaptar diners d'on sigui!!!!

Rita ha dit...

Si no fos que ho hem vist, sentit i/o llegit, podria semblar una aixecada de camisa, oi?

Quin seguit de despropòsits!
Bona nit i bona Setmana Santa! :-)

Assumpta ha dit...

Jo, si fos de l'Ajuntament de Girona, el que faria seria posar una multa de cent mil EurUs (#100.000#) a cada amo que permet que el seu gos faci "les seves necessitats" i després no ho recull... Després de cobrar els calers, un servei especialitzat recolliria les "deposicions" i les aniria a posar davant la casa de Berlusconi.

myself ha dit...

Entre el veí cabrejat amb el gos que sempre lladra o l'amo que mai recull els excrements del gos i que anirà denunciar el veí per passejar-lo tan sols dinou minuts quan el que vol és que el gos deixi de ser gos i no lladri mai i el senyor Berlusconi que me l'imagino fent càmping al costat dels damnificats amb una caravana de luxe al costat, amb la minicadena, el portàtil, tot la roba de primavera, un bon llit, la dona, els fills i tots els amics només per demostrar que divertit és anar d'acampada i sobretot al costat dels edificis destruïts; n'hi ha per llogar-hi cadires.
La realitat supera la ficció, com sempre.

Sergi ha dit...

Això ha dit? Ni 20 minuts de passeig, ni sexe per menjar, ni res de res. Falten adjectius per descriure a aquest home, i no precisament per bé.

Jordi Casanovas ha dit...

En Berlusconi és un mafiós i un imbècil. Planyo els italians.

Jesús M. Tibau ha dit...

com poden votar un home com Berlusconi?

Striper ha dit...

El tio aquest es gilipollas.

Anònim ha dit...

Has vist lo de Girona, eh? Ara ens posaran un tacògraf al cul del gos a veure si fa les hores i descansos corresponents.

PAGANSantperecanta.

Ja no saben a qui anar a treure calers. Ara tindré un estupa espiant quanta estona trec la gossa, mentre a certs barris cada dia augmenten els robatoris (però és clar, de segons qui ja saben que és inútil agafar-los perquè no en treurien ni un cèntim).

Anònim ha dit...

Ah. I que multin el cònjugue que no dóna com a mínim 20 minuts de sexe diari a l'altre.

Unknown ha dit...

Em pregunto quina aplicació pràctica pot tenir això dels gossos i els 20 minuts... Servirà com a prova que et delati el veí -sense que ho sàpigues- com en l'època de la inquisició? Els guàrdies urbans tindràn assignat un veí i el cronometaran?. Qui va fer aquesta ordenança anava una mica de gairell, potser s'havia pres alguna substància "multable".

I respecte el Berlusconi... la desgràcia és que l'han votat (però també van votar els alemanys a Hitler).

En fi...

estrip ha dit...

bona setmana. Espero que als gossos coma mínim els treguin 20 minuts al matí, 20 al migdia i 20 a la nit.

Gràcies per venir!

neus ha dit...

uf... he començat quatre comentaris i els he borrat tots... no em surten les paraules davant tot això... n'hi ha per fotre un cop d'estat!

Anònim ha dit...

Ja ho he llegit ja... això et diu quina mena de tipus és aquest personatge...

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i ra...