Ves al contingut principal

visualització

La visualització és una tècnica molt utilitzada per aconseguir resoldre amb èxit moltes situacions, ja siguin esportives o de la vida de cada dia. Llegeixo que la visualització està propera a la auto-hipnosis un estat modificat de la consciència. A més això ja és feia servir en antigues civilitzacions i és molt antic. No és la meva intenció descriure una cosa la qual desconec, però m’ha passat pel cap que posar un ciri en un monestir i pensar un desig perquè es compleixi és com visualitzar que aquell desig es complirà i per tant el començament del camí cap a l’èxit. Uns creuran en la força divina i d’altres en la força de la ment humana.

Comentaris

Assumpta ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Assumpta ha dit…
Ah! Jo pensava que la visualització era una altre cosa jejeje

Recordo un examen, a la Facultat, a tercer diria que era... per recordar la resposta a una pregunta vaig conseguir visualitzar tota l'escena en que el profe ho explicava i així, com caminava per la tarima... fins que "flash", em va venir la resposta al cap :-))

Per cert, si poso un ciri a un monestir per demanar una cosa i s'aconsegueix, jo penso que és força divina totalment... o bé, que ja hagués passat de totes maneres... però mai em passaria pel cap creure que, pel fet de posar-lo, jo visualitzo el que demano, i la meva força mental mou les energies suficients per a lograr el resultat desitjat :-))
Jordi Casanovas ha dit…
Bona aquesta! Ara m'has agradat.
XeXu ha dit…
No m'ho diguis, estàs llegint El Secret! Bé, si no és així, tinc entès que aquest llibre parla d'això. Però jo no l'he llegit, ni en tinc intenció.
Rita ha dit…
Fa anys, vaig posar alguns ciris i no se'm va complir el que demanava... Potser és perquè era millor que no fos... :-)
Striper ha dit…
Nen ara vaig btard per asimilar amb tranquilitat el teu escrit, ja tornare bom dia.
Anònim ha dit…
Parlant de visiualització, tu sempre em deixes visualitzar una part propera i diferent de tot plegat.
elur ha dit…
M'he passat la nit visualitzant que el meu ordinador funcionava el temps just per recuperar les fotos... aviam si funciona!!
robadestiu ha dit…
És veritat, visualitzar, molts cops ja ens fa creure que algo és possible, i això dóna forces per intentar aconseguir fer realitat els desitjos. Ja és cosa de cada ú el camí que tria per seguir endavant, però tot allò que obre camins que ens porten cap on volem, doncs sempre és benvingut.
Assumpta ha dit…
Elur... comencem a visualitzar uns quants títols? :-))) (Just in case... mira que si funciona!!)

concentració i visualització el poder de la ment...
rits ha dit…
doncs jo tinc molts desitjos a complir!!!! els intentaré començar a visualitzar a veure si aíxí....
estrip ha dit…
assumpta, perfecte l'exemple del examen. Però aquesta és una visualització enrera. La de'n Puyol, aquesta és la bona!

Jordi C, ho sabia, ho havia visualitzat!

Xexu, no el llegeixo no. Però si que una persona que conec va posar un ciri fa poc.

Rita, ho has de tornar a provar, potser ara funcionaria.

striper, bon dia bon dia!
elur, que tinguis sort!
bruixoleta, obrint camins és una definició molt adient.

rits, som-hi! segur que va bé!

Cesc, gràcies xiquet! Tu també ho pots provar!
Assumpta ha dit…
Si tu que ets l'expert en visualitzacions dius que la de'n Puyol és la bona, jo et crec :-)))
khalina ha dit…
Algú em va dir que visualitzava el lloc on volia aparcar i el trobava (i no era al garatge, que llavors no té gràcia). Era a un barri on mai es trobava lloc)

Entrades populars d'aquest blog

ressona el piano

Sona el piano, la melodia que més m’agrada. Sona el piano i les notes sonen sobre el teu bes, t’acaricio els cabells, i a dues mans et ressegueixo el contorn amb els meus dits, deixant el polze enrera amb els ulls i amb les pessigolles que neixen dels innocents pàmpols. Baixo pel sostingut pendent del teu clatell i amb angle obert escampo petons i carícies cap a les teves espatlles. Canvio a clau de fa, i passo la meva llengua resseguint-te el coll fins a la nou. Fas un si per mi. Les meves mans ja son al davant, i els meus cabells cauen sobre teu i somrius. Aleshores un nota suau escala un sol dels teus pits que s’excita, i dono voltes i voltes, sobre el la. Mentre l’altra mà fa un altre camí, i es regira per la cintura quasi sense tocar-la, fins que arriba completament estirada, a les natges, i les prem amb la força d’un do sostingut. Remolins de notes per tot el cos, somiem amb totes les melodies, amb els ulls tancats, fora dels nostres cossos. Tot dos a compàs, i a contrapàs, l’in…

la porta

Corria amb la llengua a fora, esbufegant i mirant enrere cada cinc passos per veure si encara em seguia. Em rascava les cames amb alguns esbarzers i algun branquilló em fuetejava la cara. De sobte es va acabar el bosc frondós que m'ajudava a escapolir-me i es va obrir davant meu la immensitat de la vall amb les muntanyes amagant l'horitzó. I al mig del prat, que ja trepitjava, hi havia el que semblava una antiga fortalesa en ruïnes. Vaig pensar que em serviria de refugi abans que el meu perseguidor també sortís del bosc. Vaig anar cap allà, com més a prop més imponent era aquella construcció, em vaig atansar a l'escalinata on cada escaló era mitja cama meva, i amb deu i ajut vaig poder arribar al que semblava l'entrada. Vaig mirar el bosc un altre cop, les branques es movien, ja el tenia a sobre, m'atraparia. Em vaig mirar l'entrada, i a poc a poc, la vaig anar traspassant a la vegada que un calfred també em va remoure el cos. Una última passa, i de sobte, una…

enfilant

Darrera el finestrons de fusta de vernís desgastats pel Sol colpidor de les tardes, i que ara al matí, deixen entreveure les clarianes i raigs de llum que els núvols de pell d’ovella del dia que comença cedeixen. Tombat bocaterrosa sobre el matalàs amb el llençol arreplegat als peus degut a la calor de la matinada, i només amb els pantalons del pijama, mig obro els ulls amb i em vaig despertant a mida que les passes que se senten del carrer s’intensifiquen, mentre l’activitat d’un dia laborable i calorós de Juliol va enfilant, enfilant, enfilant...